Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Wat belachelijk om advies te geven over hoe coke niet aantoonbaar is in urine door te liegen!!! Stoppen helpt ook om het niet aan te tonen, dan stop je met liegen en het leven van je dierbaren kapot te maken!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het klopt inderdaad wat je schrijft. Wat altijd het beste werkt om een drugstest te doorstaan is om niet te gebruiken. Ik kan me goed voorstellen dat wanneer er mensen in je directe omgeving verslaafd zijn en daarover liegen, dit veel pijn en verdriet bij je doet. Een verslaving aan drugs of alcohol is dan ook zeer ingewikkeld. Iemand kan volledig in de greep zijn van een middel waardoor diegene zonder hulp niet kan stoppen en er daarom ook alles aan doet om in gebruik te blijven. Dit doet helaas veel pijn aan de mensen in de omgeving en het is daarom ook logisch dat je daar vraagtekens bij zet. Ik wil je meegeven dat er vanuit verslavingszorginstellingen ook hulp geboden wordt aan mensen uit de directe omgeving van iemand met een verslaving. Op onze site vind je hier een aantal pagina's over met meer informatie.

Wij willen gebruikers behoeden voor (levens)gevaarlijke methodes om een drugstest te beïnvloeden. Zo gaan er op internet verhalen rond dat bleek drinken een drugstest kan beïnvloeden, en dat ook enorme hoeveelheden water drinken een test kan beïnvloeden. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Helaas weten wij dat er gebruikers zijn die dit soort extreme risico's nemen als laatste redmiddel om de drugstest (in een gedwongen kader)  op deze manier te manipuleren.

Ik hoop dat hiermee jouw vraag beantwoord is en mocht je nog een vraag hebben mag je die ons altijd stellen.

Vriendelijke groet,

Calvin 

26 maart 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG