Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

In oktober heb ik een bad trip gehad met paniekaanval. Dit heeft helaas veel invloed gehad, cardiologische onderzoeken, psycholoog en hypochondrie. Cardioloog zei dat er niks met me aan de hand was. Voorheen gebruikte ik regelmatig miauw alleen dit heb ik dan ook een tijdje niet gedaan tot gisteren. Na 1 puntje kreeg ik hartkloppingen maar het voelde ook alsof me hart soms oversloeg, of wel een harde boenks in me borst. Dit heb ik voorheen nooit gehad.. wat zou dit kunnen veroorzaken?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Een paniekaanval kan voor een zeer heftige reactie zorgen, waaronder hartkloppingen of sterk het gevoel hebben dat je hartkloppingen ervaart.

Deze bad trip heeft toen veel teweeg gebracht lees ik uit je vraag en nu heb je na een puntje miauw wederom hartkloppingen gekregen. Als je in het verleden weleens een bad trip hebt gehad dan ben je in de toekomst wat gevoeliger voor een bad trip, maar kan zeker de eerste keer dat je gaat gebruik anders zijn. Wellicht ben je iets gespannen of misschien zelfs angstig, wat ervoor kan zorgen dat je anders een trip ingaat. De set en setting is anders dan normaal.

Daarbij heb je een oppeppend middel gebruikt dat sowieso je hartslag doet steigen en ervoor zorgt dat je in een stressmodus komt. In een eerder antwoord wordt uitgelegd hoe dit precies werkt en hoe je dit in de toekomst kan voorkomen.

Vriendelijke groet,

Calvin

30 april 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG