Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo ik had gisteren een verhaal getypt wat na mijn mening nie complete was laat ik van het begin beginnnen Ik had veel problemen in het Leven veel gepest op veel scholen gezeten en er weer vanaf gestuurd speciaal onderwijs gevolgd omdat ik agresieve problemen kreeg omdat ik veel gepest werd om men gewicht Toen ik 18 werd Ben. Ik heel snel gestopt met school toen begon de elllende Ik Ben begon met blowen rond men 19 20ste levens jaar Ik Ben veel afgevallen 75 kilo in die periode voelde me sterk en apen trots maar toen begon het ik begon met 2 tot 3 joints in De week in het weekend Maar ik merkte aan me zelf dat ik toen ik dat dee alles vergat me weer sterk en zelf verzekerd voelde dus van Paar jointjes in De week liep AL heel snel uit naar iedere dag 1 joint Binnen nog. Eeen jaar merkte ik dat ik een verslaving had wand op een duur begon ik in De middag AL Op een duur binnen 1. 5 jaar Werd ik. Een flinke blower ik rook te tussen 1.5 gram tot 2.5 gram perdag ik stond er mee op en ging er mee naar bed ik Ben nu 2 maand en 25 dagen gestopt 11 maart had ik besloten omdat te doen na dat ik zoon paniek/trip aanval had gehad dat ik tegen de gordijnen omhoog wou zo bang was ik zo benauwt Nu na 2 maanden zijn de eerste klachten verdwenen hyperventilatie is heel erg afgenomen droom nie Meer Alleen Slecht zweet nie Meer zo veel en de hoofdpijn soow die is ook weg nu zijn Alleen men spieren nog aan het ouhoeren steekjes schokjes spiertrekingen in mijn kuiten boven benen soms boven arm en schouder heb geen kracht verlies of wat Dan ook het trigger me steeds die trekkingen wand ik merk dat ik gefixeerd Ben op die steekjes en trekingen en het word er nie beter op ALs ik dat doe Ik Ben AL door de huis arts onderzocht Alleen een vitamine d te kort van 0.26 bloed waardes Warren voor de rest prima Longen hart nieren blaas zijn ook onderzocht en die Hadden door het vele blowen weinig tot geen schade waar ik heel. Gelukkig mee wasmaar nu men spieren wat Kan dat zijn het houd me bezig hoor het wel Ben benieuwt naar jullie mening

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat knap dat je gestopt bent met blowen. Je hebt het vroeger zwaar gehad. Ook knap dat je zo veel afgevallen bent! Het blowen hielp jou met vervelende gevoelens. Maar na jaren blowen heb je een paniekaanval gehad. Dat zien we wel vaker gebeuren.

Het is goed dat je gestopt bent. Ook dat je langs de huisarts bent geweest. Je bent gezond en er is lichamelijk niets aan de hand. Maar je zit nog wel met klachten. Dat noemen we in een duur woord: 'psychosomatische klachten'. Dat wil zeggen dat je lichamelijke klachten hebt, door je psyche. Met psyche bedoel ik je 'denken' (hersenen, geest). Het heeft dus geen lichamelijke oorzaak.

Je loopt hier al een tijdje mee. Maak je een telefonische afspraak bij ons spreekuur? Dan helpen we je telefonisch even verder. 

Met hartelijke groet,

Dion

11 juni 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG