Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste medewerker, Ik heb zojuist een bericht via jullie website verzonden over 1P-LSD. Ik heb wat klachten met betrekking op deze analoog van LSD-25. Een drukkend gevoel op de borst, beetje hartkloppingen, sinds 4 dagen na gebruik. De bloeddruk/hartslag is 100/70/77. Ik heb liever dat uw mij antwoord op mijn emailadres Dit ben ik vergeten erbij te vermelden bij het vorige bericht. Ik meld mijn emailadres hieronder. Met vriendelijke groet, (naam verwijderd)

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het is technisch niet mogelijk alleen via e-mail te antwoorden als je ook website als optie aanklikt. Wil je alsnog dit antwoord van de site af hebben? Laat het ons dan weten met een nieuwe vraag.

Ik heb je eerdere vraag ook gelezen. Wat een vervelende ervaring heb je gehad zeg. Goed dat je even contact zoekt. 1P-LSD is een Nieuwe Psychoactieve Stof, de precieze werking en risico's zijn nog niet (goed) bekend. De vermoedens zijn dat 1P-LSD wordt omgezet naar LSD in het lichaam. Waarschijnlijk heeft 1P-LSD geen actieve werking.

De hele dag door hebben wij als mens lichamelijke sensaties. Dat kan extern zijn, dus prikkels van buitenaf. Maar het kan ook van binnen zijn. Hartkloppingen bijvoorbeeld zijn heel normaal. Zulke sensaties merken wij vaak niet eens. Dat komt door een fenomeen dat selectieve perceptie heet. Denk even aan een klok, als je die net opgehangen hebt, hoor je die tikken. Maar na een paar dagen niet meer. Dat komt door de selectieve perceptie. Een soort filter.

Jij ervaarde tijdens- en na je trip bepaalde lichamelijke sensaties waar jij je zorgen om maakt. Door het gebruik van LSD kunnen hele kleine sensaties, zoals je ademhaling, ineens heel prominent naar voren komen. Zeker als je daar op gaat focussen, kan je waarneming extreem uitvergroot worden. De klachten die je hebt, passen niet bij het gebruik van deze drug. Dus ik denk dat de oorzaak van je klachten hier bij passen. LSD kan natuurlijk ook gewoon voor een bodyload zorgen.

Vertrouw je het niet? Ga dan gewoon even langs de huisarts voor een check. Verder is het belangrijk om je drugs altijd te laten testen. Ook als een verkopende partij stelt dat het bij een gecertificeerd producent vandaan komt.

Met hartelijke groet,

Dion

04 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG