Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik ga binnenkort met wat vrienden kamperen en wil een doosje truffels mee. In het afgelopen jaar heb ik lisdexamfetamine voor mijn ADHD voorgeschreven gekregen en slik hier de 20mg versie van elke ochtend op vaste tijd. Ik neem elke dag mijn medicatie want zonder functioneer ik niet. Ik wil graag weten in welke mate het gevaarlijk is als ik een doosje truffels van de lichtste variant neem. Ik heb het al een keer eerder gedaan, maar had nog geen medicatie toen. Verder beide keren dat ik truffels eerder had gehad, heb ik er leuke ervaringen meegehad. Dus wil het graag nog een keer proberen! Alvast super bedankt en ben ontzettend blij dat deze Forum bestaat, keep up the good work! Groetjes A

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Kijk eerst naar de effecten en bijwerkingen van de medicatie : hoofdpijn, moeite met inslapen en rusteloosheid, nervositeit, slaperigheid, angst, duizeligheid. Verminderde eetlust, gewichtsafname bij langdurig gebruik. Hartkloppingen, buikpijn en/of krampen, misselijkheid, braken, droge mond. Veranderingen in bloeddruk, duizeligheid, gewrichtsklachten, hoofdpijn, hyperactiviteit. Abnormaal gedrag, agressie, opwinding, angst, depressie, prikkelbaarheid.

Stel dat je daar last van zou hebben dan nemen de angst/bad trip risico's van psilocybine toe.  Als je die niet hebt dan vergroot de kans weer dat het goed gaat. Dus, je 'set' moet kloppen ten tijde van gebruik, de dosering niet te hoog zijn en de setting safe en kalm.

Verder zijn er geen wisselwerkingen.

Mocht je daar voor open staan, doe ons dan ajb een verslagje oke?

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

23 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG