Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Vanochtend mijn Janssen vaccin gehad en voel me goed verder nergens last van. Kan ik vanavond gewoon 2cb nemen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Er worden momenteel veel vragen gesteld over drugsgebruik in combinatie met de vaccinatie. Op onze pagina over drugs en coronavaccinatie kun je alle informatie lezen.

Wat goed dat je je bewust bent van de mogelijke bijwerkingen van het vaccin. Houd er rekening mee dat bijwerkingen als vermoeidheid, misselijkheid en koorts nog wel later kunnen komen. Dit kan de ervaring die je van de 2C-B hebt negatief beïnvloeden en dus ook de risico’s vergroten. Bij 2C-B met name de kans op een bad trip. Bijwerkingen wil je dus niet hebben als je zo veilig mogelijk wilt gebruiken. 

Tot slot is er ook nog veel onbekend over drugsgebruik en de vaccinatie. Er zitten mogelijk nog onbekende nadelen aan het ongeveer gelijktijdig gebruik van bepaalde drugs. Bijvoorbeeld dat de effectiviteit van het vaccin daalt. 

Dus samengevat ideaal is het niet, zeker omdat je niet weet of je nog bijwerkingen gaat krijgen. Besluit je het wel te doen? Zorg dan dat je 2C-B getest is, hou de dosering zo laag mogelijk en combineer niet met andere drugs. Lees hier meer tips.

Mvg,

Ronald 

26 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG