Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo, ik ben van plan om vrijdag voor de eerste keer lsd te gebruiken. Het is gewoon thuis in een veilige omgeving met een tripsitter. Het ding is dat ik aan een antibiotica kuur bezig ben voor een keelontsteking. Het gaat om amoxicilline tabletten van 1000 mg die ik 3x/dag moet innemen. Ik voel me verder niet meer ziek, buiten een kleine hoest en heb geen bijwerkingen van de antibiotica. Zou dit een probleem kunnen geven in combinatie met LSD? alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wilt weten of er interacties zijn tussen amoxicilline en LSD. Helaas zijn we niet in de gelegenheid geweest om je vraag voor vrijdag te beantwoorden. Hoe is het gegaan? Hieronder schrijf ik iets over de combinatie van LSD en antibiotica.

Check eerst of je bijwerkingen hebt van de amoxicilline: Maagdarmklachten, ontstoken slijmvliezen, huiduitslag, duizeligheid of hoofdpijn. Als je op de dag dat je LSD wilt gebruiken last van bijwerkingen hebt, gebruik dan niet. De gebruikersset is dan niet in orde voor een fijne trip.

Datzelfde geldt als je nog last hebt van je keelontsteking. Je schrijft dat je een kleine hoest hebt. Wanneer je LSD gebruikt kunnen kleine dingen opeens veel groter aanvoelen. Hoe is het bij jou gegaan met je hoest?

Verder zijn er geen interacties te verwachten tussen amoxicilline en LSD.

Sjoerd

01 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG