Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik wil vanavond mdma gebruik doen, ik ga hoogst waarschijnlijk maar ene halfje pakken dit is niet de eerste keer dus ik heb ervaring maar mijn vraag was dus kan het kwaad als je ene luchtwegen infectie hebt? Ik ben wel al beter heb gewoon nog last van hoesten, slijmen in de keel en een loopneus ik heb wel astma maa tijdens andere keren dat ik had gebruikt en lichamelijk niet ziek was heb ik er geen last van gehad zou het nu wel meer kwaad kunnen tijdens mdma gebruik buiten het feit dat je lichaam eigelijk gewoon verzwakt word door gebruik vn mdma?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het is geen optimale situatie om te gebruiken. Let sowieso op met astma medicijnen en het gebruik van drugs, dat kan gevaarlijk zijn. Heb je medicijnen? Zo ja, neem nog even contact op welke je hebt, dan geven we hier nog wat info over. Dit geldt natuurlijk ook voor eventuele andere medicijnen.

Als je lichaam een infectie aan het bestrijden is, kost dat veel energie. Het gebruik van MDMA kost je lichaam ook erg veel energie. Je set om te gebruiken is dan niet optimaal. Daardoor heb je een grotere kans op bijwerkingen, je zieker gaan voelen voor de infectie en een flinke bad trip. Daarnaast lijkt MDMA je immuunsysteem ook een klap te geven. Je lichaam kan daardoor minder goed de infectie bestrijden. Dus kan je zieker of langer ziek worden.

Optimaal is het dus niet. Als mogelijk probeer je gebruik uit te stellen tot wanneer jij je weer helemaal 100% voelt. Kies je er voor om toch te gebruiken, hou je dosering dan zo laag mogelijk en hou je aan deze tips.

Met hartelijke groet,

Dion

25 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG