Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste lezer, Ik gebruik ghb nu een aantal jaren en ervaar sinds een aantal maanden soms pijn in mijn onderrug en troebele urine. Onlangs stuitte ik op een nogal enge info dat grotendeels de ghb die momenteel verkocht wordt geen gbl bevat maar BDO. Ik las dat dit een stof is die dezelfde “high” geeft als gbl en erg schadelijk is voor je nieren. Je kan snel verschijnen krijgen zoals pijn in je onderrug en troebele urine. Mijn vraag is of ik ergens mijn ghb kan testen op grondstoffen? Het schijnt dat je van echte ghb namelijk niet zulke verschijnselen krijgt, mits je natuurlijk slecht voor jezelf zorgt. Ik eet wel extra gezonde voedingsstoffen als ik gebruik.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Goed dat je even contact zoekt. Pijn in je onderrug en troebele urine kan een signaal zijn van nier- of blaasproblemen. Voor de zekerheid kan een bezoekje aan de huisarts geen kwaad.

Bij bijna alle GHB samples die bij de testservice worden ingeleverd, bevatten als werkzame stof GHB. In sommige gevallen wordt er GBL aangetroffen, maar gelukkig niet vaak. BDO (1,4-butaandiol) is in de afgelopen jaren niet aangetroffen. Dit is ongeveer tien jaar geleden een aantal keer ingeleverd. Ik schat de kans vrij klein in dat er daadwerkelijk BDO in jouw vloeistof zit. Maar als je het zeker wil weten, kan jij de vloeistof zeker laten testen. Blijkt er BDO in te zitten, zal dat ook bij de uitslag bekend zijn.

Met hartelijke groet,

Dion

21 december 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG