Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb een middenoor ontsteking en was vanplan vanavond aan de 2cb mdma en keta te gaan, zou dit nadelige effecten kunnen hebben? Oja en ballonnen hoe zit dat daar mee

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

We beantwoorden niet in het weekend. Welke keuze heb je gemaakt? Hoe is het gegaan?

Wil je risico's bij drugs beperken, dan neem je de regel: drugs, set en setting in acht. Als het gaat om de drugs, beperk je de risico's door niet te vaak te nemen, de dosering laag te houden, niet te combineren en je drugs te laten testen. De set gaat over jou. Gebruik alleen als jij je 100% goed voelt. Anders is de kans op vervelende klachten en een bad trip groter. Ook de setting, de omgeving heeft een grote rol hoe de drugs valt.

Opwekkende drugs zoals MDMA of speed hebben een extra negatieve invloed op ontstekingen. Onstekingen kunnen langer duren en het kan erger worden. Dat komt omdat opwekkende drugs erg belastend zijn voor je lichaam. Heb je een antibiotica kuur? Dan moet je extra voorzichtig zijn. Sommige antibiotica hebben een wisselwerking met drugs.

Lachgas mag je niet gebruiken bij verkoudheidsklachten of oorproblemen. Door lachgas kan de druk in je oor te hoog oplopen waardoor je gehoorschade kan krijgen.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

20 december 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG