Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Onlangs las ik over ethyl chloride. Wat is precies de werking ervan? Wat zijn de risico’s? Hoe gebruik je het? En waar kun je het kopen? Er zijn meerdere vragen op jullie site maar ik zou graag een duidelijke uitleg willen van deze drug. Op de sites waar jullie naar doorverwijzen kan ik niks concreets vinden. Hoe dit het verder met het combineren van deze drug? Groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ethyl chloride is een vluchtige stof. Het wordt gebruikt door de damp in te ademen. Het is een stof die een verdovende werking heeft.

Een zoektocht op het internet heeft mij helaas geen betrouwbare bronnen opgeleverd. De onbetrouwbare bronnen schetsen het beeld dat het effect erg lijkt op dat van poppers. Risico's zouden in ieder geval bewusteloosheid en in geval van overdosering de dood zijn. Bij welke dosering deze risico's optreden is niet bekend. Nogmaals wil ik benadrukken dat deze info uit voor mij onbekende bronnen is gekomen. Hierdoor weet ik niet hoe betrouwbaar deze informatie is.

Omdat er maar zeer beperkt informatie beschikbaar is, raden we het gebruik van ethyl chloride af. Combinatiegebruik met ethyl chloride raden we zeer sterk af.

Je stelt onder andere de vraag: waar kun je het kopen? Ik kan en mag geen informatie verstrekken over de aankoop van drugs. We krijgen bijzonder weinig vragen binnen over ethyl chloride. Ik maak hieruit op dat je dit middel je niet toevallig is aangeboden door een dealer. Van waar je vraag over dit middel? Zie je in jouw omgeving meer interesse in ethyl chloride? We zijn hier benieuwd naar omdat we zo goed mogelijk onze informatie op de doelgroep af willen stemmen. Omdat het middel wel eens voorkomt in de gayscene kun je ook eens verder vragen bij Pink Unity: pink@unity.nl

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

14 februari 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG