Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo ik had eerister eigenlijk 3cmc besteld. maar blijkbaar was dat 3mmc. ik was te hyper wist niet wat ik moest doen. kreeg gewoon last van trillen en wou steeds meer omdat t niet lang genoeg werkte! ik heb nu 3cmc. weet iemand of dat beter is ? is snuif het maar kan het kwaad als je bommetje doet van 3cmc ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Beste,

Je vraagt je af wat beter is 3-CMC of 3-MMC. Ook wil je graag weten wat het met je doet als je een bommetje maakt van 3-CMC.

Toen 3-MMC in 2021 verboden werd, kwam 3-CMC op de markt als vervanger. Volgens veel gebruikers lijken de effecten op elkaar, maar 3-CMC werkt bijvoorbeeld minder lang. Weet je zeker dat je 3-MMC kreeg in plaats van 3-CMC? Heb je je drugs laten testen van te voren? Alleen zo weet je wat je hebt en hoe je dit het beste kunt doseren. 

Wanneer je 3-CMC of 3-MMC inneemt door middel van een bommetje, duurt het langer voordat het middel begint te werken en je daar effect van voelt. 

Er is weinig bekend over 3-MMC en 3-CMC. Er is dus heel weinig bekend over de risico's. Wanneer je een middel snuift, kun je een sterke trek ervaren na gebruik dan wanneer je een middel slikt. Gebruikers geven aan een sterke trek te ervaren van beide middelen. 

Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord.

Met vriendelijke groeten,

Mascha

01 september 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG