Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik wil met oud en nieuw ketamine speed en ghb gaan gebruiken. Ik drink weinig alcohol. Ik ben sinds gister een antibiotica kuur Broxil 500mg feneticilinne begonnen voor mijn keelontsteking. Is dit gevaarlijk in combinatie. Ik wil de consequenties graag weten!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wil verschillende drugs combineren terwijl je een antibioticakuur hebt. Je bent benieuwd of dit gevaarlijk is. Drugs combineren geeft altijd onvoorspelbare reacties. Combinatiegebruik vergroot de kans op een bad trip of andere angstgerelateerde klachten. In die zin, is zonder de medicijnen het al een risicovolle combinatie.

Speed, keta en ghb kan de kans op overdosering vergroten  omdat uppers en downers elkaar effecten maskeren. Bijvoorbeeld als je te opgepept bent van speed voel je het effect van ghb minder. Werkt de speed uit kan het dan bijvoobeeld leiden tot out gaan. Lees hier meer over de risico's.

De volgende info komt van onze arts. Dan even naar de antibiotica kijken. Check eerst onze algemene pagina over drugs en antibiotica. Die info geldt ook voor ketamine, speed en ghb. Dan kijk je naar de bijwerkingen van het medicijn. Vaak komen voor diarree, misselijkheid, braken. Als je daar veel last van hebt gebruik je beter niets. Misselijkheid komt ook voor als bijwerking van deze drugs.

Daarnaast is het belangrijk om onze pagina over de drugs, set en setting te lezen. Je bent ziek, dus je gezondheid niet optimaal. Je hebt kans op verergering van de klachten, langer ziek zijn en ook grotere kans op een bad trip. Met andere woorden, het is allemaal niet zo optimaal om te gebruiken. Maak je de keuze om toch te gebruiken? Gebruik dan maar één drug en hou de dosering zo laag mogelijk. Vergeet ook niet dat al deze drugs niet echt lekker voor je slijmvliezen en je keel is. 

Met hartelijke groet,

Dion

31 december 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG