Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, we doen wel een 0.5 tot 1 gr Coke op een avond verspreid over 2-3 uur. Nu zouden we voor het eerst nadien ook wel eens een 2-cb van 15 gr willen proberen om volledig te chillaxen na de meer energieke Coke beleving. Zijn hier contra's tegen los van het feit dat combi nooit echt goed is... Coke spreekt slechts beperkt serotonine aan, 2cb faket het... dus vandaar de vraag

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Als je drugs combineert, krijg je onvoorspelbare effecten. Van cocaïne gaat je lichaam in een stressmodus. Je wordt alert, opgepept, maar hebt ook te maken met wellicht een dipje of trek in meer, aan het eind van een avondje coke. Als je na een avondje coke 2C-B gaat gebruiken, kunnen er daardoor extra risico's ontstaan. Doordat je lichaam al in een stressmodus staat en je misschien al wat uitgeput bent, heb je een grotere kans op een bad trip. Dus dat je angstig wordt of in paniek raakt. Maar ook kan je sneller paranoïde worden in combi met coke. Mijn idee hierover; dit is geen prettige combinatie. Bij tripmiddelen is het fijn om de ervaring te accepteren en de controle los te laten. Coke werkt dat een beetje tegen.

Gebruik je voor het eerste 2C-B? Hou het dan sowieso bij alleen 2C-B en kijk of het effect je bevalt. Laat de 2C-B testen. De dosis is erg belangrijk en kan veel verschillen tussen pillen. Lees hier meer over 2C-B.

Over de combinatie tussen cocaïne en 2C-B zijn meer weinig ervaringen bekend. De drugs combi tabel van tripsit.me geeft een uitroepteken aan, een waarschuwing. Kies je er toch voor om dit te gebruiken? Hou dan de dosering dan veel lager dan normaal. Graag lezen we dan je ervaring terug.

Met hartelijke groet,

Dion

28 mei 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG