Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo Drugsinfoteam! Ik ben een ervaren 2C-B gebruiker (ik neem vaak 2 pillen tegelijk), en ik ga binnenkort een weekendje naar de Efteling, en ik dacht eraan om wat 2c-b (maar 1 pil van 20mg wel natuurlijk) dan te nemen. Ik kom hier echt elke maand dus het is een heel vertrouwde omgeving voor me en ik voel me altijd chill daar, dus set en setting zal geen probleem zijn. Wat is jullie mening over 2C-B in pretparken, is dat een do of een don't? Ik heb dus al redelijk wat ervaring met trippen in het openbaar met drukte, dus dat zal ook geen probleem zijn. Maar denken jullie dat ik misschien een bad trip zou kunnen krijgen in de attracties (of erbuiten), dat ik bijvoorbeeld opeens kotsmisselijk word in een achtbaan? Want dat wil ik natuurlijk wel voorkomen. Ik heb altijd met 2C-B dat als het effect aan het opkomen is, dat ik me altijd een klein beetje misselijk voel, (vooral als ik er 2 neem, met 1 pil heb ik dat nauwelijks of helemaal niet), zou die misselijkheid getriggerd kunnen worden door de drukte/alle prikkels die dan binnenkomen? Even mijn vragen overzichtelijk, voor als jullie geen zin hebben om bovenstaande te lezen: -2C-B (1 pil, 20mg) in de Efteling, ja of nee? -Zal de drukte mijn trip versterken? -Zou ik een bad trip kunnen krijgen in een attractie, of erbuiten? -Kan ik misselijk worden door te veel prikkels? Alvast Bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je bent van plan te gaan trippen op 2C-B in de Efteling. Je bent vaker in de Efteling geweest en voelt je daar vertrouwd. Je wilt nog wel weten of trippen een goed idee is. Of je misschien eerder misselijk kunt worden of een bad trip kunt krijgen.

Trippen is iets heel persoonlijks. Toch zijn er weinig mensen die trippen in een lange rij mensen, kinderen en wespen voor een attractie prettig vinden. Daar zal je wel doorheen moeten af en toe. Hoe denk jij dat dat voor jou is wanneer je tript?

De set en setting zijn wel bepalend voor het effect dat je ervaart. Veel mensen en/of wilde achtbaan ritjes kunnen het gevoel van misselijkheid of de kans op een bad trip vergroten. Maar ook dat is heel persoonlijk. Je schrijft weinig last te hebben van drukte en bent zo te lezen ook al veel in achtbanen geweest. Hoe zou je dit ervaren terwijl je hard aan het trippen bent?

Jouw uiteindelijke vraag is: trippen op 20mg 2C-B in Efteling, ja of nee? Dit is zo'n persoonlijke keuze, dat ik deze vraag helaas niet voor je kan beantwoorden.

Sjoerd

13 juli 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG