Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste ervaringsdeskundige, ik heb gister een hele slok pure thc olie genomen waarvan ik dacht dat het cbd was , ik heb verder nog nooit geblowd of iets dergelijks , maar ik heb altijd wel Last gehad van angst en Paniek , en door die thc ben ik 4 uur lang in een continu paniekaanval geweest maar dan 1000 x erger voelde oprecht dat ik doodging ik stikte en een enorme druk op mijn borst ik dacht dat ik vergiftigd was en leefde in pure angst en kon er werkelijk niet uitstappen 112 ook gebeld die kwamen hebben alles gemeten en hartfilmpje dat was allemaal okee maar het voelde gewoon oprecht alsof ik doodging een paniekaanval maar dan 10000 x erger , nu een dag later heb ik nog allerlei vage klachten zoals hartkloppingen benauwd op borst aparte dreun soms met mijn hart slapheid etc , is dit normaal dat dit een dag later nog steeds gaande is ik ben echt hopeloos en denk nog steeds dat er iets ernstigs kan gebeuren maar ik weet dat de 112 diensten zeiden dat het door de thc kom maar alsnog ben ik bang dat ik vergiftig ben of iets ik hoop dat u mij kan gerust stellen dat dit angstige gevoel En hartkloppingen weggaan Mvg [naam verwijderd] Ik had deze e-mail al naar jullie gestuurd ik heb nog 1 laatste vraag , ik heb ook nog steeds vandaag de dag geen gevoel in mijn tong en in mijn armen etc het lijkt nog steeds naa 3 dagen of alles nog steeds verdoofd is is dat normaal en af en toe nog steeds soort stikgevoel wat opkomt en weer wegtrek en tintelingen is dit allemaal normaal en ook druk op borst en geen gevoel borst spieren als ik daar op druk en duizelig bedankt voor jullie hulp ik ga zeker wat doneren

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De klachten die je omchrijft zijn inderdaad restklachten die je nu over hebt gehouden na de heftige angst. Deze klachten gaan voorbij!

Dat je je lichaam minder of anders voelt is eigenlijk een natuurlijk beschermingsmechanisme. Jouw hersenen hebben namelijk heftige angst ervaren. En je hersenen schermen jou daardoor nu door tijdelijk bepaalde prikkels anders te verwerken. Deze klachten ontstaan ook bij mensen na een heftige trauma zonder drugsgebruik.

Lees hier meer over het onderwerp angst na een bad trip.

Bel eens met ons medisch spreekuur om je te laten geruststellen. Of neem contact op met je huisarts als je niet op eigen kracht met onze tips verbetering merkt. Er zijn allerlei manieren om aan je angst te gaan werken; ontspanningsoefeningen, haptonomie, yoga en nog veel meer.

Mvg,

Ronald 

07 september 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG