Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb allegria paars meerdere malen gebruikt en in het verleden deed dit mij sterk denken aan xtc. Kan het zijn dat de werking ervan is veranderd? Gisteren met een vriend ieder een buisje genomen, konden beiden niet goed meer lopen en zitten nu nog in een trip. Het is nu 10.15 uur en we zijn gisteren gestart om 01.00 uur.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

We zijn inmiddels een paar dagen verder. Hoe gaat het nu met je? Je gaf aan dat je trip vrij lang duurde. Hoe lang heeft het uiteindelijk geduurd? 

Alegria forest fruits is een vloeistof met daarin een combinatie van Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Van veel NPS weten we nog maar weinig omdat er (nog) niet veel onderzoek naar is gedaan. Dit geldt niet alleen voor de risico's, maar ook voor de effecten. Dit soort onvoorspelbare effecten kunnen dus helaas optreden.

De trip hield veel langer aan dan dat je van dit middel gewend bent. Dit is bij Alegria niet zo vreemd. In de praktijk verschillen de samenstellingen in dit soort flesjes namelijk regelmatig. Ook als ze dezelfde naam hebben. Het kan een combinatie bevatten van onder andere 6-APB (lange werkingsduur), 2-FA en 3-CMC, maar ook allerlei andere psychoactieve stoffen in verschillende hoeveelheden. Het effect van dit soort flesjes is dus altijd onvoorspelbaar. Je kunt niet op een effectieve manier risico's proberen te beperken als je niet precies weet wat en in welke samenstelling je drugs binnenkrijgt. Wij raden het gebruik daarom af. 

Je kunt drugs gratis en anoniem laten testen. Pas dan weet je echt wat en hoeveel van welk middel erin zit. Als je nog wat Alegria over hebt (minimaal 1 ml) kun je het ook nog laten testen. 

Er zijn trouwens ook nog andere redenen waarom je een trip anders kunt ervaren. Bijvoorbeeld hoe je je voelt en in welke omgeving je bent. Lees daarover meer op onze pagina over drug, set en setting. 

Nog een vraag? Stuur me dan nog een bericht.

Groet,

Celeste

 

13 mei 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG