Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik ben heel erg nieuwschierig naar truffels. Maar ook bang bad te gaan. Wat gebeurt er als je slechts 1 truffel eet in plaats van een portie? Bedankt, en heel fijn dat deze site er is!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Als je minder neemt zijn de effecten waarschijnlijk milder. Maar de drugs en de dosis zijn niet het enige wat de trip bepaald. Belangrijk is dat naast de drug ook de set & setting in orde zijn.

Met setting bedoel ik je omgeving. De setting sociaal en fysieke omgeving. Met wie ben je (sociaal) en waar gebruik je (fysiek).

Met set bedoel ik je mindset van nu én van de afgelopen tijd. De mindset die je wilt hebben is relaxt en ontspannen. Op dit moment lijkt dat niet helemaal het geval te zijn voor je omdat je al wat bang bent voor het gebruik. Is er een reden dat je wat angstig bent? Heb je eerder een vervelende ervaring gehad? De verwachting die je van te voren hebt is van invloed op je trip. Dus ook van te voren al wat angstig zijn, kan van invloed zijn. Lees meer over drug, set en setting op deze pagina.

Mocht je besluiten wel truffels te nemen en het gaat mis, onthoud dan dat een slechte trip altijd naar is, maar bijna nooit gevaarlijk. De stoffen in truffels zijn niet schadelijk voor het lichaam. Als je toch angstig wordt tijdens je trip blijf dan rustig: vertel jezelf dat het nare gevoel altijd over gaat. Je kan ervoor kiezen om iemand te vragen als tripsitter aanweizg te zijn en je zo te ondersteunen. Lees van te voren ook deze tips over paddos & truffels en het gebruik daarvan. 

Heb je nog meer vragen? Stuur me dan nog een bericht. 

Groet,

Celeste

13 mei 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG