Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Is LSD 2cb, XTC en Xanax een goede mix/combi? Ik ben beniewd!!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

je hebt grote plannen met deze cocktail van LSD, 2C-B, xtc en Xanax (alprazolam). Wat is de reden dat je juist deze middelen wilt combineren? Het combineren van middelen brengt altijd onvoorspelbaarheid en daardoor grotere risico's teweeg. Eén daarvan is de bad trip, grote paniek, door te hoog opgetelde doseringen en/of door onderliggende angst, als die er is. Heb je ervaring met deze middelen afzonderlijk? Zo niet, probeer dat dan eerst eens. Lees onze tips en adviezen op de gelinkte pagina's. Check ook nog even de info van onze arts: xtc en alprazolam.

Hoewel de effecten vaak onvoorspelbaar zijn, hebben LSD, 2C-B en xtc de neiging om elkaars effect te versterken. Hierbij geldt soms 1+1=3. De effecten zijn veel sterker dan je zou verwachten als je de dosissen afzonderlijk bekijkt. Een bad trip, overweldigend effect of klachten na gebruik kunnen hier een gevolg van zijn. Wanneer je van plan bent de middelen alle vier te nemen krijg je de som 1+1+1+1=?. Het doseren zal enorm lastig zijn. We raden het combineren van zo veel middelen af.

Xanax is een kalmerend middel. Deze gaat de effecten van de andere middelen vaak juist tegen. Het is een vreemde eend in de bijt als je alle vier de middelen wilt nemen. Ook hierbij geldt dat het effecten onvoorspelbaar maakt. Zo kan Xanax een effect van een ander middel onderdrukken, maar kan het andere middel later toch plotseling weer de overhand nemen, op een moment dat je het niet verwacht.

Ik hoop dat je iets met dit antwoord kunt.

Sjoerd

 

16 februari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG