Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Morgen word ik 19 en de dag daarna geef ik een feestje, ik ben op dat feestje van plan XTC en heel misschien MDMA te gebruiken. XTC heb ik al 2 keer gedaan waarvan 1 keer in combinatie met MDMA, dus op mijn feestje wordt de derde keer dat ik XTC gebruik. Er is één probleem en dat is dat ik verkouden ben. Ik heb al een aantal dagen last van keelpijn en een slijmhoest en vandaag kreeg ik ook last van hoofdpijn maar dat kan ook door de zon komen. Mijn vraag is nu: zitten er risico's verbonden aan het gebruik van XTC als je verkouden/ziek bent? En welke risico's zijn dat precies?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Allereerst check je met dit soort klachten ook altijd of je geen corona hebt. voordat je een feestje geeft. Lees hier meer informatie over drugs en corona.

Verder moet je altijd 100% fit zijn als je xtc wilt gebruiken en de risico's zoveel mogelijk wilt beperken. Het effect en de risico's die je loopt is namelijk ook afhankelijk van hoe je je voelt. Zit je namelijk niet lekker in je vel dan heb je een grotere kans om fout te gaan op de xtc (de bad trip). Lees hier meer over op de pagina van drug, set en setting. Zowel de drug (geteste xtc, juiste dosering) set (je goed voelen) als de setting  (de omgeving) moeten dus zo gunstig mogelijk zijn.

 

Mvg,

Ronald 

 

11 juni 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG