Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedenavond, Graag had ik informatie gehad over de samenstelling van Blue 69 De Blue 69 die wij altijd hebben (nooit laten testen) bevat volgens ons Blue Curaçao, MDMA, GHB en Speed We willen het voortaan graag zelf maken maar weten niet wat de verhoudingen normaal zijn. Ik las dat jullie dit vaker getest hebben. Wat zijn de algemene verhoudingen hierin? Alvast bedankt voor een reactie. Mvg, (naam verwijderd)

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De drug cocktail Blue69 zou inderdaad Blue Curaçao (alcohol), MDMA, GHB en speed moeten zijn. In de praktijk zien we dat dit er zelden allemaal in zit en dat bovendien de hoeveelheden ook sterk uiteen lopen. We kunnen dus niet spreken van "algemene verhoudingen" hierin.

Door middelen met elkaar te mengen ben je bezig met bewerking/productie van drugs. Dit is wettelijk een aanzienlijk zwaarder bestraft feit dan bezit van drugs.

Gebruik van Blue69 is per definitie combinatiegebruik. Het effect is veel minder goed voorspelbaar en de risico's daardoor groter.

Er is bijvoorbeeld een veel grotere kans op out gaan door GHB als het gecombineerd wordt met een upper. Het doseren, dat toch al lastig kan zijn, wordt veel moeilijker wordt. Een prima dosis GHB kan plots veel te veel zijn als amfetamine of MDMA uitwerkt. Omdat de hartspier en ademhaling dan niet meer door de upper gestimuleerd worden.

Van combinatiegebruik van speed en MDMA weten dat de hersenschade toeneemt.

Als je er voor kiest dat risico te nemen en deze middelen te combineren, hou de middelen dan gescheiden van elkaar. Op die manier heb je meer controle over wat en hoe veel je lijf in gaat. Doseer veel lager dan je met afzonderlijke middelen zou doen.

Sjoerd

25 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG