Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
MDMA en reuma (perifere spondylartropathie) Dag Drugsinfoteam, Mijn huisgenoot heeft perifere spondylartropathie en wordt momenteel behandeld met 1 maal wekelijks 20mg injectie methotrexaat. Ze doet de injecties elke maandag en wil op een zaterdag 100-150mg MDMA gebruiken. Hoe denken jullie hierover? Zijn er interacties met de medicatie of het ziektebeeld? Kan ze de injectie nog verplaatsen om zo min mogelijk effect op de MDMA te hebben? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste meneer/mevrouw, Op dit moment slik ik al 6 jaar venlafaxine 75 mg en mijn klachten zijn onder controle en ik wil binnenkort 2CB gaan doen, ik vraag mij af waar ik rekening mee moet houden en of dit een gevaarlijke combinatie is. Groetjes [naam verwijderd]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Geachte heer/ mevrouw, Helaas kamp ik vanaf mijn 23e met geestelijk klachten na gebruik xtc/coke, daarna 6 jaar naar plafond gestaard.Ben nu 45 jaar. Cannabis heeft mij enorm geholpen om uit wao te komen en weer voor mezelf te werken en een gezin op te bouwen, en jarenlang aardig goed kunnen leven met plezier. Doordat in 2013 de thc verlaagd werd in de coffeeshops lijdt ik erg in mijn leven.Stoornis is weer terug en lijdt nu al 10 jaar. Heb paar keer nog goede cannabis kunnen krijgen zodat ik weer het leven zag zitten! Momenteel kan ik er bijna niet meer aan komen en lijdt ik er vreselijk onder! Hoop dat jullie mij kunnen adviseren! Met vriendelijke groet, [naam verwijderd]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, een tijdje geleden heb ik met vrienden mdma in capsules gedaan. Deze was getest op 74% Nu merk ik dat ik van het avondje festival, me vooral steeds wat stukjes kan herinneren. Ik kan er geen totaal plaatje mee van maken. Kan dit komen omdat ik teveel zou hebben gehad? Eigenlijk gaat het iedere keer dat ik het doe zo. En is random praten en dan ineens weer stoppen met praten ( beetje onsamenhangend) ook een teken van te hard gaan? Of rechtop in slaap vallen, ofja zo lijkt het. Of is dit dan weg vallen? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemorgen, 7 weken geleden ben ik bevallen van een mooi zoontje. Nu wilde ik afgelopen zaterdag voor het eerst weer naar een feest gaan en had me voorgenomen eigenlijk alleen wat biertjes te drinken. Naarmate de avond vorderde ben ik helaas overstag gegaan en heb ik een heel klein beetje xtc gebruikt ( nog geen kwart pil) . Bij thuiskomst kreeg ik al last van hartkloppingen die zeker 4 u hebben geduurd. De daarop volgende dagen voelde ik me heel erg onrustig , gevoel van onbehagen , hart slaat zo nu en dan over, duizelig en misselijk. Dinsdag avond naar bed opnieuw hartkloppingen, ik werd er zelfs snachts wakker van. Ook deze keer duurde het weer enkele uren. Sinds toen heb ik af en toe nog wat hart overslagen maar het misselijke gevoel en de duizeligheid blijven . Daarbij ook een trillend ooglid. Gezien ik maar weinig heb gebruikt , ligt het hier aan combinatie met slaap gebrek , hormonen etc? Ik voel me zo ongelofelijk dom dat ik dit heb gedaan en maak me zorgen dat ik in deze flow blijf hangen. Ik hoop dat jullie me advies kunnen geven. Groetjes [naam verwijderd]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi! Ik ben al een aantal dagen verkouden/hoesten en ziekjes, alleen nu heb ik een festival morgen nacht waar ik al heel lang naar uit kijk. Ik weet dat het gebruiken van drugs niet verstandig is, maar hierbij toch mijn vraag: Is de kans op oververhitting groter als ik ziekjes en verkouden ben en dan ook aan de drugs ga? Of heeft het nemen van drugs en ziekjes zijn andere gevolgen? Ik hoor het graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Ik gebruik regelmatig op een feestje drugs denk aan lsd keta speed miauw enz Daar word ik fit van maar als ik coke neem dan val ik meestal na 10 minutjes in slaap hoe kan dit ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, 2 weken geleden heb ik cocaine voor de 2de keer gebruikt, het eerste kleine lijntje ging goed, helaas kreeg ik na het 3de grote lijntje hartkloppingen en lichte paniek. Ook had ik 4 biertjes gedronken daarvoor. Nu 2 weken later heb ik nog steeds lichte angst en rusteloosheid in mijn lichaam, ook heb ik een drukkend gevoel op mijn borst en rare gedachtes en depressief gevoel. Nu ben ik erg bang voor een psychose, kan dit gebeuren na zo’n ervaring? Bij de eerste keer cocaine had ik er totaal geen last van. Bedankt alvast!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Mijn vriend en ik willen een nieuwe drug proberen. We hebben samen een keer XTC gedaan en vonden dit leuk. Echter had ik enorm last van depressieve gevoelens de week erna. GHB leek ons een leuke drug. Nu schrik ik erg van wat ik lees online, dat het in het straatje zou passen van heroïne en Crystal-meth. Aan die drugs wil ik absoluut niet beginnen. Ik vraag me heel erg af wat de consequenties zijn als we bijvoorbeeld beide 1 mL nemen of zelfs minder. Wat ik wil vermeiden is dat seks zonder GHB niet meer leuk is. Ook wil ik niet afhankelijk worden van de drug en dit een enkele keer gebruiken, maar in hoeverre is dit mogelijk? Ik lees online dat het erg verslavend is.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik ben n echte feestbeest dus besteed mn tijd in het weekend graag aan feestjes ik heb nooit van alcohol gehouden dus gebruik nu de afgelopen maanden coke of miauw tijdens feestjes. Afgelopen weekend donderdag op vrijdag ongeveer 1 gram miauw weg gesnoven (is inmiddels normaal voor mij) ongeveer 3 uurtjes plafond dienst gedraaid en vervolgens m’n dag weer begonnen (dat met de hele week werken en vroeg opstaan) vrijdag op zaterdag nacht weer zo’n 1 gram weg gesnoven en gues what weer niet geslapen. Inmiddels is het 3uur lig in me eige bed dood moe maar nog niet kunnen slapen. Ik wil opstaan om te plassen en word al ligt in me hoofd, ik wacht even en loop vervolgens na de badkamer wat zo’n 3 meter van me kamer is. Terwijl ik de deur open maak gaat in n fractie van een seconden mijn lichaam in een soort aanval wat lijkt op epilepsie of alsof mijn hele lichaam hele heftige stuiptrekkingen had , ik kreeg me lichaam niet onder controle. En dat terwijl ik gewoon nog stond, en ik gewoon bij was. ik bleef rustig schrok wel een beetje maar kon nog wel bedenken rustig na me kamer te lopen en op me bed te gaan zitten, in die 3 -5 meter die ik gelopen heb was mijn lichaam nog in die aanval + zag ik zwart + kon ik niet goed meer nadenken . Op t moment dat ik ging zitten trok t weg en had ik t benauwd en hartkloppingen (waarschijnlijk angst) en voor de komende 30 seconden af en toe lichte stuiptrekkingen. Nu is mijn vraag: licht in me hoofd duizelig hartkloppingen hoofdpijn noem het lijstje maar op is allemaal een logische reactie van t lichaam op niet gezond leven. Maar die “epileptische” aanval krijg ik toch nog m’n kriebels van. Heb dit nog nooit eerder gehad ook niet flauwgevallen. (Ps het is inmiddels al een week later en ik voel me goed hoe ik me ookal voelde na ik geslapen had, maar het vreet toch wel een beetje aan me omdat het zo raar was)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik had nogal een angstig moment meegemaakt tijdens het uitgaan bij een technofeest 2 dagen geleden. Ik had alleen xtc ingenomen en ervaarde een tot dan toe een hele leuke feest. Ik had bijgenomen en keerde terug naar de dansvloer. Ik had op dat moment in totaal anderhalve pil ingenomen. Ik had het nog naar mijn zin, echter misschien 10 min weer terug op de dansvloer begon het eerst met een versnelde hartslag en begon ik het warmer te krijgen. Ik dacht hier nog niet zoveel bij na omdat dat wel vaker gebeurde op die avond en voorgaande keren dat ik xtc innam, dus ging ik gewoon door net als wat ik altijd deed. Echter kreeg ik vervolgens een druk gevoel op mijn borst en kreeg ik last van een beetje kortademigheid, ik probeerde nog niet teveel daaraan te denken en door te gaan op de dansvloer. Maar al heel gauw werd dat “beetje kortademigheid” ongecontroleerd happen naar adem, waarin mijn borstkas echt een stukje omhoogkwam elke keer dat ik naar adem hapte. Dit gevoel met hele snelle hartkloppingen en veel druk op mijn borst kon ik niet negeren. Dus probeerde ik ergens op een stille plek tot rust te komen en mijn ademhaling te proberen te controleren. Dit werkte echter niet en op dat moment werd ik echt heel bang dat dit misschien een hartaanval is en was ik eigenlijk nog nooit zo bang in mijn leven geweest. Omdat ik dat hyperventileren in combinatie met versnelde hartslag en druk op mijn borst opeens kwam en ik dit nog nooit zo had meegemaakt. Ik had toen een paar maten geroepen zodat die Ff bij mij konden blijven mocht er iets gebeuren. Het ongecontroleerd happen naar adem ging geleidelijk afnemen en duurde tot zeker wel 3 uurtjes voordat het volledig weg was en dan bleef de druk op mijn borst nog steeds een beetje aanhouden en was mijn hartslag en ademhaling nog steeds niet helemaal “normaal”. Ik had na drie uur wel minder gevoel/kracht in mijn linker onderarm/hand dit was ook een klein beetje het geval bij mijn andere ledenmaten. Maar het ergste bij mijn linker onderarm. Dit ging echter na ongeveer 45 weer weg. Wat ik nog specifiek herinner is dat tijdens dat ik ging zitten, ik gewoon leuke gesprekken met mijn maten ging voeren en ik niet angstig was, maar dat ik echt niks tegen het ongecontroleerd happen naar adem kon doen en dat het echt een lichamelijke reactie was. Nu twee dagen later heb ik nog steeds niet helemaal een normale hartslag en voelt mijn borst wat opgejaagd of angstig, maar het gaat met de dag een klein beetje beter.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Over een aantal weken heb ik een keuring voor mijn rijbewijs. Ik mag dus niet blowen, aangezien er geen THC in mijn bloed mag zitten. Omdat ik ADHD heb was blowen voor mij het enige wat een beetje rust gaf. Nu las ik over HHC vapes en dat dit hetzelfde effect heeft als het roken van wiet. Mijn vraag is daarom: Komt HHC in je bloed als THC?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ben super benieuwd naar wat het smaakt tuci. Weet iemand dat? Alvast bedankt groetjes!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoelang zijn slagroompatronen houdbaar
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi hoi, Ik gebruik sinds deze week het antibioticum doxycicline. Mijn vraag was of je dit antibioticum samen met MDMA kon gebruiken.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik moet volgende week mijn bloed laten testen. Nu ben ik 9 weken terug gestopt met dagelijks blowen. En kel heb ik 7 weken terug nog 1 jointje gerookt. Moet ik mij zorgen maken? Ik lees zoveel uiteenlopende meningen dat ik door het bos de bomen niet meer zie. Variërende antwoorden van enkele weken tot wel enkele maanden. Ik ben een man van achter in de 30, gezond, 185 lang en +/-80kilo Alvast bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Een vriendin van mij heeft nu zo’n 4 keer MDMA gebruikt (paar likjes gedurende de avond). In het begin gaat dat altijd goed, maar op een gegeven moment word ze duizelig en het is ook intenser als ze veel prikkels binnen krijgt(veel mensen om haar heen). Ze heeft wel genoeg slaap gehad en goed gegeten. Hoe zou je dit de volgende keer kunnen voorkomen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben al heel aan het overwegen om een medische+cosmetische neuscorrectie te doen. Nu ga ik graag naar festivals en gebruik ik miauw 4mmc/3mmc. Weet iemand hoelang je dit niet kan doen en of dit uberhaupt nog ooit kan? Ivm werk wil ik eigenlijk niet aan de pillen, ben daar veel slechter van dan van eens in de maand een wat poes. Als je het slikt schijnt het effect veel minder te zijn. Iemand hier ervaring mee? Vind het een beetje een bizarre vraag maar wil het toch graag weten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Wat zijn trekremmers bij het stoppen van speed en instellen op Concerta?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi kan psilocybine(paddo’s) en het medicijn amlodipine/Valsaratan 5/80mg samen gebruikt worden? Zo niet kan het kwaad om voor 2 dagen even te stoppen met de medicijnen? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters