Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo, Momenteel slik ik 2x daags oxycodon langwerkend 10 mg. Dus 2x 10 mg.... Dit vanwege een operatie 3 weken geleden. Ook krijg ik dagelijks een fraxiparine injectie in mijn buik van 0,3 ml. Dit ook i.v.m. operatie van 3 weken geleden. Ik ben van plan om een deze dagen MDMA te doen, maar vroeg mij af of ik dit hiermee mag combineren. Het gaat mij met name om de combinatie mdma en fraxiparine, aangezien ik tegen die tijd geen oxycodon meer hoef te slikken. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit drugs, maar eens in de 2 jaar ongeveer neem ik wel eens mdma.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
gisteren had ik rond 22:00 2 blikjes energy genuttigd. Daarna om 23:00 twee gummy bears wiet ingenomen. met alcohol. echter had ik dit allemaal al wel eens gedaan dus was niets nieuws. Ik ga naar huis en lig in bed te wachten tot het gaat inkicken. Echter gebeurd dit al om 0:15 ik ga lekker goede muziek geluisterd tot 0:45 alles is geweldig. Echter merk ik dat me hart ineens enorm tekeergaat. ik probeer er niet op te letten omdat ik weet dat dit slecht is. Toch word het steeds echter ik wordt enorm wakker vlieg telkens om water. ik moet naar buiten om te gaan lopen. Als ik dit doe kom ik er achter dat ik bijna dood ga door me hartslag. trip uitgezeten tot ik rond 5 uur terug naar bed kon. Enorme slechte ervaring ik kon niet slapen alles tintelde. gevoel voor tijd en ruimte verloren in een enorme bad trip belandt. is dit normaal van je hartslag? Ik laat de wiet nu in ieder geval goed liggen:)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hi! Ik zou graag voor een feestje ritalin en mdma willen combineren. Ik heb geen ADHD, dus ritalin zou voor de energie zijn, en mdma voor het vage. Mijn vraag is, kan dit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Ik gebruik 3cmc, nu heb ik vernomen van de verkoper dat dit tegen eind dit jaar zeker niet meer op de markt als legale rc zou verkocht mogen worden, ik heb ook al 3cec , 3fmc en 3,4dmmc getest maar deze komen nog niet een beetje in de buurt van mijn wensen :\ Iemand die iets kan aanraden? ;)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik vlieg dinsdag naar spanje voor vakantie, maar heb zaterdag een festival en ben van plan XTC te gebruiken. Kan dit, en wat zijn de risico’s?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Afgelopen week heb ik 3 feestjes gehad en op elk feestje wel iets gebruikt, zowel downers als uppers (ketamine en speed). Verder had ik hierdoor slecht gegeten en was ik erg moe de laatste dag van de week. Die avond had ik het gevoel opeens out te gaan (niet gebeurd). Ik kreeg hierdoor een soort paniekaanval en koppelde de gedachtes die ik had meteen aan het gebruik van drugs (ik heb nu hersenschade, ik zit in een psychose, wat gebeurt er met me etc) Ik heb deze paniekaanval nu wel een plek kunnen geven, maar ik heb nog steeds een ongemakkelijk gevoel wanneer ik alleen ben en geen afleiding heb. Een beetje afwezig, soms lichte hoofdpijn, weinig energie, angst voor het mogelijk nog een keer in zo'n aanval verkeren. De angst belemmerd me af en toe om de deur uit te gaan, bang dat ik weer opeens bijna out ga. Verder ben ik nu gezond gaan eten, goed slapen, water drinken etc. Het is ondertussen 4 dagen geleden en vroeg me af of dit vanzelf voorbij gaat of dat ik hier iets aan kan doen? Of is er meer aan de hand? Er zit een lichte lijn van verbetering in. Maar toch vroeg ik me af wat jullie hierover te zeggen hebben. Dankje voor het antwoord :)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Kan xtc in combinatie met paracetamol gebruikt worden? Groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik heb binnekort een festival en wil graag xtc gebruiken. Ik heb nu 4 xtc gebruikt waarvan 3 keer op een festival en 1 keer thuis. De eerste 2 keer (op een festival) waren echt super, nergens last van gehad. Nou heb ik bij de laatste 2 keren gebruik gehad dat ik moest overgeven, of dit nou tijdens de opkomst of piek was kan ik mij niet meer herinneren. De laatste keer in de thuis-setting weet ik nog wel dat het bij elke keer bijnemen gebeurde en ik uiteindelijk ook een soort misselijk bleef, die keer daarvoor ben ik na het overgeven gewoon gestopt. De dosering was naar mijn weten niet te hoog omdat ik +/- 60 kilo weeg en we pillen hadden van 220-250 mg, ook neem ik enkel (kleine)kwartjes (bijnemen om de 2/3 uur als ik nuchterder wordt). Enkel bij de tweede keer heb ik binnen 5 uur een hele pil geslikt, maar hier heb ik dan niet overgegeven. Nu ben ik bang dat ik op dat festival weer over moet geven omdat ik denk dat dit echt mijn stemming kan verpesten. Dus ik vroeg mij af of er dingen zijn die ik tegen de misselijkheid en het kotsen kan doen? (Ik heb trouwens ook wel eens miauw en speed gebruikt, bij deze drugs heb ik geen last.) Groetjes!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb gisteren voor het eerst XTC gebruikt, een fantastische ervaring haha. Maar nu bedacht ik me later dat ik zo’n 3 weken geleden ook een paar puntjes coke heb genomen. Aangezien de aanbevolen “wachttijd” van tussen het nemen van XTC 2/3 maanden is, is dit dan ook van toepassing op wachttijd tussen coke en XTC, of staat dat weer helemaal los van elkaar? Hopelijk is mijn vraag duidelijk! Alvast bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi beste drugsinfoteam-leden, Betreffende de ontwenning van de benzo’s, berichtje van 7 juli 2022, Ik heb even uitgerekend wat ik op het festival zou hebben gepakt: - Heel veel bier; - 10 x 3mg RC Bromazolam; - 15 x 0,5mg RC Fanax; - 10 x 0,5mg Alprazolam; Dit gedurende exact 1 week. Wat dus ongeveer in 1 week, 45mg aan benzo’s maakt + alcohol; Jullie hadden gedacht dat de klachten ongeveer nog een 2 weken zouden duren, echter heb ik de dag van vandaag nog steeds klachten: ruiken komt heel “vertraagd over”, dp/dr, mijn handen en voeten voelen “dof” / “anders” aan wat dus ook mijn depressieve klachten terug aanzienlijk doen stijgen. Mijn angstklachten heb ik onder controle met sport, gezond eten, ik ken de stappen zoals eerder al eens gezegd, dus ivm de angstklachten ondervind ik weinig klachten. Ik neem al een hele tijd 25mg Sertraline door voor mijn depressieve klachten ivm een hersenschudding in november 2021. Ik kan enkel hopen dat met de tijd het beter gaat, maar wou jullie wel op de hoogte houden dat ik nog steeds op de sukkel ben en niet goed weet welk ik nog meer kan doen? Bedankt alvast! Groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik gebruik al een paar jaar cocaine en ik zie dat me kraakbeen in Mr neus blood komt als ik verder snuif gaat me neus dan weg of me neus botje
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, ik heb 4 weken geleden een neuscorrectie gehad en afgelopen weekend op een feestje een aardige hoeveelheid speed tot me genomen en daarbij ook flink gedronken en gerookt. Ik heb de speed gemixt in mijn drankje, dus niet gesnoven. Ik merk dat sindsdien vooral mijn neusrug niet meer zo recht is al hiervoor. Kan het in theorie zo zijn dat dit effect heeft op mijn neus? Ik snap dat ik hiermee een groot risico heb genomen en maak me zorgen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Welke vitamine supplementen kun je het beste na gebruik van xtc nemen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Ik slik al jaren ritalin maar wil graag nog eens xtc nemen Hoe lang vantevoren moet ik stoppen.met de ritaljn? Enkele dagen of gewoon 1 dag vantevoren? Groetjes Anna
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi! Dit weekend heb ik donderdag alcohol (vrij grote hoeveelheid) en ket gesnoven. De dag daarna heb ik geblowd en weer zover alcohol gedronken dat ik een blackout had. De dag daarna, zaterdag, heb ik weer grote hoeveelheid alcohol, 2 nakkies coke en een half pilletje xtc. Verder slikte ik die hele periode van drie dagen ook diclofenac. Nu voelde ik mij op zondag onwijs slecht en ben ik zelfs naar het ziekenhuis gebracht. Dit was achteraf waarschijnlijk gewoon een heftige paniekaanval. Mijn hartslag was gemeten, bloeddruk en temperatuur. Verder hebben ze geen testjes gedaan. Wel hebben zij mij verboden om te roken, blowen en drinken voor een week. Nu snap ik niet zo goed waarom, en aangezien ik al drie jaar vast rook, weet ik niet of dit realistisch voor mij is. Ook blowen vind ik erg moeilijk, want ik kan zonder jointje eigenlijk niet slapen. Nu vroeg ik mij af of het ziekenhuis dit baseert op lichamelijke functies (bv leveroverbelasting) of dat ik gewoon rustig nog een sigaretje en jointje kan roken. MvG!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik had gister een vraag gesteld en daar hebben jullie op geantwoord met een vraag. ik neem dan bv. 1 txc pil van 230mg en dan na 2 uur nog een keer hetzelfde. ik merk daar niks vind. aan begin nam ik de helft maar ook niks. heb dit nu ongeveer totaal 4x gebruikt met 3 maanden ertussen. daarvoor nog nooit. ik heb ook met ketamine 0,5 gram naar binnengewerkt en dat heb ik ongeveer elke keer naar 30 minuten bijgenomen. en alles was getest. kan mijn lichaam dit heel snel afbreken door een hele snelle stofwisseling? ergens een onbewust tegen vechten en het niet toelaten? of kan het ook zijn dat het niet opgenomen word in het lichaam of een andere manier in het lichaam dat het niet aanslaat terwijl de set, gezondheid en gesteldheid allemaal in orde zijn.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik gebruik sinds kort dexamfetamine voor mijn ADD en ik gebruik een dosis van 20mg. Ik ga vandaag met vrienden 2CB gebruiken en ik vroeg me af of ik vandaag mijn medicatie over zou moeten slaan, of dat ik een betere trip zou hebben met? Ik kan prima mijn dag doorkomen zonder de medicatie, dus het gaat me om welke de beste trip zou geven. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Beste, Een vriendin van mij heeft tijdens gebruik van MDMA het probleem dat ze moet kokhalzen wanneer ze drinkt(water en frisdrank) Overigens voelt ze zich niet misselijk tijdens gebruik van MDMA. Dit is nu alle keren voor gekomen (3x)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo goeiendag, ik heb 3 dagen geleden 6 pillen en half ingenomen ik heb al 3 dagen schokken in mn hoofd soms in mn hart en voel me ni meer goed had en vraagje hoelang zal het duren voor het over gaat en soms heb ik ook snelle hardkloppingen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsteam, Ik heb aanstaande zaterdag een paddotripje gepland staan waar ik erg naar uit kijk, ik doe dit vaker en doe het gemiddeld 3x per jaar. 2 weken geleden hebben we dit ook gedaan maar helaas waren de gedroogde paddo’s te oud en was er geen trip, alleen een lichte microdose feeling, alsnog een fijne middag gehad:) gelijk plande we voor 2 weken later een nieuwe trip in en ik heb net verse nieuwe paddo’s dus dit keer moet het goed komen. Ik heb nu alleen afgelopen zondag bijna een hele pil 2cb (stond niet op de planning, was wel een leuk feestje gehad en lekker medium gespacet) nu vraag ik mij af of de paddo trip nu wel gaat gaat werken met 6 dagen tijd ertussen? Spreken 2cb en paddo’s dezelfde receptoren aan in de hersenen etc? Ik hoor het graag! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters