Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Ik gebruik Ceterizine elke dag en heb binnenkort een Ayahuasca ceremonie gepland staan. Gaat Ceterizine samen met een MAO remmer?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb antibiotica ciprofloxac 500 mg 2x perdag voir blaasontsteking naar mag ik blue six 9 wij nemen 10 ml in .kan dit samen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goeiemiddag! Omdat mijn verstandskiezen na het weekend getrokken worden, heb ik ter voorkoming van ‘t uitbreiden van een ontsteking een kuur amoxicilline/clavulaanzuur-antibiotica gekregen. Zaterdag was ik van plan MDMA en/of coke te gebruiken. Kan dit in combinatie met deze antibiotica een groot risico vormen? Hoor graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, ik ben op zoek naar kruiden om thee van te maken of te roken die ongevaarlijk zijn voor mensen die een beetje gevoeliger zijn voor psychoses, maar die wel een soort high of andere leuke effecten hebben zoals blauwe lotus. Ook zou ik graag specifiek willen weten of damania een goed idee zou zijn om te proberen omdat ik weet dat dit ook een psychoactief element heeft.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag, Ik ga vrijdag een cacaobliss ceremonie doen. Helaas kwam ik er te laat achter dat je geen meleatonine mag nemen in die periode. Ik slik dit al zo'n 7 jaar, 1mg per avond. Nu heb ik zondag de laatste keer ingenomen en daarna niet meer. Is dat op tijd voor de ceremonie van vrijdag of is dat niet veilig? Groeten Sandra
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Clonidine en XTC Ik gebruik clonidine ivm opvliegers en wil dit wknd wellicht naar festival waar ik dan wellicht 2x kwart pil zal innemen. Kan dit gevaarlijk zijn? Ook overweeg ik met clonidine te stoppen omdat het te weinig resultaat heeft, hoe snel is dit dan uit mijn lijf zodat ik zeker kan zijn dat ik geen verkeerde combinaties maak? Veel dank voor advies!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, dit is mijn eerste jaar dat ik actief op festivals drugs heb gebruikt. We hebben hierbij wel altijd de aangeraden 2 maanden er tussen gehouden, kwartjes genomen en 1,5 uur tussen innamen genomen. Echter is het zo dat ik 2 weken voor het laatste festival ook een keer Miauw miauw heb gebruikt, mij werd verteld dat dit geen invloed zou hebben op de xtc die we 2 weken later zouden gebruiken. Zoals altijd waren de festivals leuk, geen problemen daar gehad op hele kleine incidenten na. Ik merkte na het festival wel op dat ik meestal nog helemaal aan stond terwijl mijn vrienden al over de high heen waren en ik zelf niet het meeste genomen had. De dag daarna stond ik ook nog wel aan, we hadden nog een korte kwestie te bespreken over moment op het festival maar los daarvan ging alles zoals bekend. Toen kreeg ik 4 dagen daarna een ongelofelijke paniek aanval over angsten die ik ben gaan geloven. Ik weet nu dat deze angsten irrationeel waren maar ik heb er zelf toch 4/5 weken mee rondgelopen. Ik merk echter nu dat ik heel snel overprikkeld ben en eigenlijk nog steeds last heb van paniek en depressieve gedachtes. Ik ga hiervoor ook naar en psycholoog binnenkort maar mijn vraag is eigenlijk als volgt. Ik heb nu +\- 6 weken tussen nu en het festival zitten, maar ik ben nog steeds angstig en depressief. Kunnen de drugs hierin nog steeds een rol spelen omdat ik hiervoor overgevoelig ben, of is die kans niet aanwezig?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste heer/mevrouw Mijn vriendin is op een festival en heeft de blaasontstekings kuur Nitro Suradantine. Kan zij hierbij drugs gebruiken of gaat er dan echt iets fout? Alvast bedankt. Vriendelijke groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste medewerkers van Drugsinfo team, Ik heb een vraagje: Geeft Strattera ADHD medicatie, gewenning, als je elke dag dezelfde dosering(in mijn geval 10 mg) slikt? (Ik heb zelf geen ADHD) Ik las op internet dat het in ieder geval niet verslavend werkt. Ik hoor het heel graag van u. Hartelijke groeten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste meneer/mevrouw, Mijn huisarts heeft mij valdoxan 1x daags 25 mg voorgeschreven, vanwege slaapproblemen (die ik al mijn hele leven heb). 30 September heb ik een feestje, ik zou dan graag wat speed of xtc willen gebruiken, maar ik vroeg mij af of dit gevaarlijk is ivm de valdoxan? Kan ik de valdoxan gewoon doorslikken als ik xtc of speed wil doen? Of is het beter om een paar dagen geen valdoxan te slikken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo, Ik wil graag terbinafine gaan gebruiken om van een schimmelnagel af te komen, maar ik houd wel van een goed feestje. De kuur zou 3 maanden moeten duren. Vaak is er iets te vieren (maar ik houd ook iets te vaak van een wijntje drinken) en dan gebruik ik voornamelijk 3mmc, pep, en GHB. Af en toe ook MDMA of 2cb. Hoe gevaarlijk zou het zijn om deze middelen te gebruiken terwijl ik de kuur neem? Alvast dank voor uw reactie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik gebruik regelmatig xtc (1 tot 2 x / maand) en wiet (3 tot 4 x / week). Hoewel ik niet erg last heb van dips denk ik dat mijn serotonine niveau wel wat omhoog kan omdat ik regelmatig wat gebruik. Ik heb een supplement met combi van L-trypftofaan (25 mg) en magnesium gekocht om dit wat te stimuleren. Ik weet dat je niet eerder dan 24 uur na je laatste xtc/mdma inname L-tryptofaan moet innemen om te voorkomen dat je een serotoninesyndroom krijgt. Nu ben ik benieuwd hoe het zit met wiet en alcohol. Kun je het supplement nemen op dezelfde avond als dat je alcohol drinkt en wiet rookt of moet je ook daarbij 24u wachten? Alvast bedankt! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik drink graag een paar koppen koffie per dag. Ik vroeg mij af wat de effecten zijn van Cafeïne op XTC/MDMA. Versterkt of verminderd Cafeïne de piek of effecten van de XTC/MDMA?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
10 dagen na mdma voel ik mij heel slecht. Geestelijk en lichamelijk. Constant paniekaanvallen, niet kunnen focussen, geen eetlust. Het lijkt alleen maar erger te worden. Dit is de eerste keer dat ik mij zo voel na gebruik. De dinsdagdip is mij bekent. Maar deze klachten kwamen pas op woensdag en duren nu al een dikke week.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik weet sinds kort dat ik verkeerd ben gediagnosticeerd op borderline, waardoor ik nu al (veel te veel) jaren venlafaxine slik en in overleg met mijn arts zijn we dit langzaam af aan het bouwen(zit nu op 37.5mg) Ook zit ik in een proces om te onderzoeken of ik adhd heb (kans is erg groot) en ik heb een superleuke maar best nieuwe baan. Ik wil niet dat mijn hersenen in de weg staan om mijn leven goed te laten verlopen, dus mijn vraag is: ik heb 30mg pellets 4fmph, die dosis is belachelijk hoog, maar ik wil gewoon graag weten als ik een kwartje ervan neem op momenten die stress/totale desinteresse/drukte/emotionele deregulering opleveren of ik dan dat zou kunnen nemen om de tijd die het duurt voor de echte diagnose/juiste medicatie te overbruggen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag, Ik slik sinds november 20 milligram antidepressiva (Paraxotine) tegen angst en paniek. Op sommige momenten is die 20mg net niet genoeg en pak ik verspreid over de dag 2x 10mg ritalin. Dit helpt mij echt heel goed tegen die spanningen en daarmee hoef ik de paraxotine ook niet te verhogen. Tevens heb ik ADD dus vroeger ook veel ritalin geslikt maar nu alleen nog sporadisch. Mijn vraag is of sporadisch 20 mg ritalin over de dag verstandig is in combinatie met antidepressiva (Paraxotine) Heel veel dank voor jullie reactie
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoe moet je zoenen moet je aleen de lippen op el kaar doen of hoe daar maak ik me steeds zorgen om straks gaa ik een keer zoenen en dan weet ik niet wat ik moet doen maar ok weet wel hoe ik moet tongen kunnen jullie mij helpen hoe moet je nu precies zoennen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Dag Ik ben 71 jaar, heb uitgezaaide prostaatkanker kanker en onderga nu hormoon therapie in combinatie met Abitotron den prednison.. Wij zijn swingers en gebruiken op een feestje een pilletje xtc en twee keer een snuifje kets. mis de combinatie van deze medicijnen en de drugs gevaarlijk?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hii, ik ben regelmatig drugs gebruiker in t weekend, voornamelijk 3mmc en coke. Ik weet van mezelf al dat na een avond/weekend weinig slaap en veel snuif natuurlijk niet goed voor je is, en ik zorg ook actief dat ik genoeg rust en gezond eten binnenkrijg daarnaast. Ik weet dat dat natuurlijk geen compensatie is maar wel het beste wat ik voor mijn lichaam kan doen achteraf. Ik krijg afgelopen tijd, deze zomer, steeds meer last van mini bultjes (die je eigenlijk niet met het blote oog kan zien maar zeker wel voelt) op mijn tong, een soort aften, na een weekend wat na een dag of twee wel weer weggaat. Waarschijnlijk door het verlaagde immuunsysteem (slaaptekort, drugsgebruik). Zou ik hier iets meer aan kunnen doen, qua supplementen of vitaminen? Ik slik sowieso magnesium, omega 6 en vitamine b5. (Nogmaals, ik weet dat het geen compensatie is maar het kan zeker geen kwaad!) Alvast bedankt voor de hulp!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Zorgen 3mmc speed en xtc voor aderverkalking zo ja hoe
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters