Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
kan ik energie drank drinken voor dat ik xtc ga doen of is dat onveilig
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemorgen , Graag zou ik willen weten wanneer ik weer mijn Citalopram kan in nemen ? Ik gebruik elke ochtend 40 mg vanwege een angststoornis . Gisteren en eergisteren heb ik dennengroen doorgehaald met een sex maatje en heb ik via een spuitje zonder naald het in mijn anus ingespoten gehad een paar keer de laatste keer was gisteren om 16.00 uur .
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoii, Ik heb een vraagje ik heb vandaag (maandag 22 mei) mijn verstandskies laten trekken. Nu wil aankomende zondag naar een festival gaan en mdma misschien gebruiken. Is het verstandig om dit te doen met de wond in mijn mond? Ik voel nu nog wel pijn in de mond alleen ik weet niet hoe dat deze dagen verder gaat misschien is de pijn dan weg of niet. Wat adviseer je en kan het veel kwaad ja of nee?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste DrugsInfoTeam, Ik ben 20 April ziek geworden van Pfeiffer. Ik heb hierna een bloedtest gedaan en hieruit bleek dus dat ik Pfeiffer had en dat mijn ALAT waarden van mijn lever flink waren verhoogd (rond de 400) door het ziek zijn. Ik ben nu weer beter en voel me goed. 3 juni heb ik een festival en zou hier graag XTC willen gebruiken. Ik ga 1 juni opnieuw mijn ALAT waardes laten testen zodat ik 2 juni weet wat deze zijn. Mijn vraag is: - Wat zijn de risico's met betrekking tot verhoogde ALAT waardes en XTC? - Met welke ALAT waarden zou XTC mogelijk zijn? (Ik laat de XTC testen en doseer op basis van mijn lichaamsgewicht)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Drugsarts, Fijn dat ik hier mijn vraag kan stellen! Ik heb al jaren Mouches Volantes, ik zie zwarte slingers aan 1 oog. Dit komt echter niet door drugs (dus geen HPPD). Kan ik af en toe een jointje roken? Heeft dit effect op mijn ogen? Alvast dank voor uw antwoord!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een maagontsteking opgelopen Hoelang mag ik nou geen drugs gebruiken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi! Ik zit nu 2 maanden aan een SSRI, 40mg citalopram, de komende 2 jaar zal ik hier waarschijnlijk nog aan zitten. Ik heb tegenstrijdige informatie gevonden over het gebruik van verschillende soorten drugs. Sommige bronnen zeggen bijvoorbeeld dat je geen MDMA of xtc moet gebruiken, andere bronnen dat als je 1 tot 1,5mg per kilo lichaamsgewicht aanhoudt het oké is. Maar dan is de vraag per hoe veel uur mag je zo'n dosis bv nemen? Op sommige plekken staat geen cocaïne en op andere plekken staat dat het kan "als je geen grote hoeveelheden neemt" maar wat is een grote hoeveelheid? Is dat 0.1gr per 2 uur of 0,1gr per 12 uur? Omdat ik graag zo verantwoordelijk mogelijk drugs doe en liever op voorhand wil weten welke doseringen ik per hoe veel uur aan kan houden zonder dat het een risico oplevert want ik neem serotonine syndroom erg serieus. Ik slik de ssri niet voor depressie dus voor eventuele dip in serotonine na gebruik ben ik ok. Zouden jullie me kunnen helpen met de informatie of er een wisselwerking is en zo ja wat juiste dosering per X aantal uur voor mij -(vrouw, 66 kilo, ervaren gebruiker) tussen 40mg citalopram en; 1. Cocaïne 2. Speed 3. MDMA /XTC 4. 3mmc 5. GHB 6. Keta 7. 2cb/lsd/paddos 8. Hasj/wiet Alvast ontzettend veel dank, ik vind het geweldig dat dit platform er is!! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, ik begin vanaf nu aan verapamil 120 mg. Dit om een maandje uit te proberen of hier mijn hartslag van omlaag gaat. Mijn hartslag nijgt namelijk vaak naar de hoge kant (altijd rond de 100 slagen per minuut) Ik heb op koningsdag een feestje gepland staan waar ik graag een kleine hoeveelheid xtc zou willen gebruiken (kwart) Nu is mijn vraag kan dit? Mijn cadioloog raad dit af maar zonder reden. (Haar woorden: een cardioloog zal nooit voorstellen je medicijnen een dag niet te nemen om xtc te gebruiken) Ik had namelijk ergens gelezen dat je dan je dosis van die dag zou kunnen overslaan. Graag krijg ik advies!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, ik ben 48, heb sinds 10 jaar MS, heel mild, bijna niks. Gebruik sinds een jaar ongeveer Zeposia/ Ozanimod, nu helemaal nergens meer last van. Sterker nog, fitter dan ooit, iedere dag work out en 3 x per week hardlopen. Wil sinds 10 jaar weer een keer MDMA/XTC gebruiken. Zal dat de werking van mijn medicijn (heel) negatief beinvloeden? Bedankt alvast, W.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste , ik neem dagelijks een kleine dosis speed i.k.v cvs , fibromyalgie en spasmofilie en dit al 21 jaar lang . Nu heb ik problemen met de longen (niet zeker of speed de oorzaak is) en krijg ik geen hulp van longarts . Wel onderzoeken gedaan . Geen behandeling ! De wet zegt blijkbaar dat mensen die aan de drugs zitten niet mogen worden geholpen . In België . Dexamfetamines zou wel mogen omdat dit medisch verantwoord is en op voorschrift . Ik heb Kontakt gehad met ontwenningscenter , ambulant , en zij stellen voor om mij een hoge dosis dexamfetamines te geven van 3 a 400 Mg. ter vervanging van speed . Ze gaan eerst mijn gezondheidstoestand bekijken , hart en bloeddruk omdat het dan onder hun verantwoordelijkheid valt als ze mij dit middel geven . Zou wel ambulant gebeuren dus geen opname . Is dat een verantwoorde dosis ? Zou me dat lukken ? Mvg.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik wil een kleine hoeveelheid Xtc gebruiken, kwart pil. In combinatie met antibiotica die ik slik: amoxicilline/ clavulaanzuur. Kan dit kwaad?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik gebruik nu 5 jaar lang methylfenidaat, op recept vanwege adhd, wil er binnenkort mee stoppen. Zaterdag heb ik een feest en wil ik na 6 jaar nog eens gebruiken, cocaïne of xtc. Gewoon eenmalig. Maar hoe lang mag ik van te voren geen methylfenidaat gebruiken.? Zo dat er buiten de normale risico’s geen ongewenste effecten ontstaan vanwege de adhd medicatie. Ik gebrui overigens de langwerkende medicijnen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik heb op vakantie een maagdarminfectie opgelopen. Heb daar in het ziekenhuis antibiotica voor gekregen en deze moet ik nog t/m zaterdag slikken. Metronidazol 500mg 2 keer per dag. Ik heb zaterdag een festival waar ik al het hele jaar naar heb uitgekeken. En ik wil hier eigenlijk graag xtc gebruiken. Kan dat?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik heb steeds vaker periodes van bingedrinken, dit zijn flinke aantallen en ik begin dan in de ochtend al. Ik heb vandaag besloten dit niet meer te willen, ik wil compleet stoppen. Nu heb ik gisteravond om 22.00u mijn laatste drankje genomen. Dit waren er de afgelopen twee dagen zeker 24 eenheden per dag. Verder zijn er ook dagen dat ik helemaal niet drink Nu heb ik alleen ontzettend veel last van paniek en onrust, en is mijn vraag: wanneer kan ik veilig mijn Lorazepam nemen? Moet de alcohol hier echt compleet voor uitgewerkt zijn? Graag hoor ik van jullie. Vriendelijke groet,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik neem nu al een aantal maanden antabuse.Nu zou ik graag in het weekend eens poppers gebruiken.Kan dit zonder gevolgen?of zonder bijwerkingen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is 2.5mg diazapam veel. De arts wil dat ik ineens stop.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik vroeg mij af hoe schadelijk 3mmc is in vergelijking met speed of xtc. Ik heb laatst 3mmc gehad met drank, en het beviel eigenlijk heel goed. Nou gebruik ik misschien 1x per 2/3 maanden drugs op een feestje, en dan gaat er ook zeker wel 0,5/1,0 gram doorheen..
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, ik heb een week geleden 0,75 pil xtc genomen. Volgende week wil ik bij Awakenings, een techno feest weer iets gebruiken. Ik wil alleen mij wel houden aan de 6/8 weken tussen mdma gebruik. Als ik het goed begrijp is na vorige week mn serotine voorraad erg laag en moet die 6/8 weken wachten tot hij weer helemaal vol is. Verder wat zou een goede dosering zijn. Ik heb meestal wel wat meer nodig dan de rest. Ik ben 19, man, 87kg en sportief. Kan ik dan volgende week speed gebruiken zonder dat ik weer dezelfde voorraad tekel aangezien dat voornamelijk dopamine en noradrenaline gebruikt? Of zijn er betere drugs om mee aftewisselen naast xtc. Ik heb geen interesse in cocaïne, ketamine. En 3-mmc ook niet wat deed gebruikt dezelfde stofjes als xtc volgensmij.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Ik had een vraagje, Ik heb nu al een aantal keer drugs gedaan alleen maar xtc en mdmma. Nu ben ik van mijzelf best wel paniekerig en vaak gestresst. Ik kan soms erg slecht in mijn vel zitten en als ik het idee heb dat ik kwa stress of drukke planningen de controle verlies krijg ik paniekaanvallen. Ook denk ik dat ik hoogsensetief ben, aanrakingen of geluiden zorgen voor prikkels en vermoeidheid. De keren dat ik drug heb gedaan doe ik dit met goede vrienden en gebruiken we erg verantwoord dit maakt ook dat ik geen moment van paniek heb of denk dat ik bad kan gaan. Ik heb het idee dat ik daar erg veel controle op heb omdat ik omringt ben met goede vrienden. Toch wil ik goed voorbereid zijn op het geval dat ik ineens in een bad trip beland met X of M. Kan het zijn dat ik daar schade aan overhoud? En loop ik een groot risico? En wat kan ik het beste doen mocht ik ooit in een bad trip raken? Heeft hoogsensitieviteit daar nog iets mee te maken? Ben erg benieuwd! Met vriendelijke groet, …..
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik heb tijdens de skivakantie veel gedronken. Nu 25 dagen later moet ik terug bloed laten prikken ivm cdt waarde. Zouden die voldoende gezakt zijn om onder de afkapwaarde van 2,4 te geraken. Ik weet dat de halveringstijd 10-14 dagen bedraagt,... Is er geweten hoeveel punten per dag cdt verlaagt? Met vriendelijke groeten,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters