Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hoi, Paar maanden geleden heb ik een lichte hartaanval gehad op m’n 42e. Bleek familiair dingetje te zijn achteraf na onderzoeken. Bak medicijnen gekregen en revalidatie uiteraard. Geen blijvende schade aan m’n hartspier. Cardioloog geeft aan dat de medicijnen ter preventie zijn voor de toekomst. Nu is een feestje met xtc-pillen wel erg leuk. Als ik dat zou overwegen te doen, moet je dan die dag een bètablokker laten liggen. Gr m
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Ik ben er vorige week achter gekomen dat ik “Migraine met een verlengt aura” schijn te hebben. Heb een week ziek op de bank gelegen waarvan ik 1 dag niet goed heb kunnen praten, mijn motoriek was niet goed en lezen ging ook lastig. Dit waren dus mijn bijwerkingen voor en na de migraine aanval. Nu wil ik met Koningsdag naar een festival en daar voor de tweede keer XTC en M nemen. De eerste keer is alles goed gegaan. En dat was in december. Maar nu vraag ik me af of er iets veranderd is nu ik deze migraine aanval heb gehad? Of ik mij ergens op moet voorbereiden voordat ik deze keer drugs ga doen? En of het überhaupt wel kan met migraine? Of zit er geen connectie? Ik ben 18 jaar oud, gebruik geen medicatie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Eerder zag ik hier een vraag over XTC en t Brugada syndroom. Ik ben zelf ook drager van Brugada en heb dit besproken met de cardioloog. Xtc is een upper en kan je beter nemen dan alcohol en soft drugs. Bizar maar waar. Natuurlijk maar heel af en toe.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Heb ik een bad trip gehad?? Ik had echt een kut dag en me psychische gezondheid kan ook wel wat beter. Dus wat is dan de beste oplossing?? Xtc kopen natuurlijk Heb die dag meer dan de helft van de pillen die ik had fijngestampt en ingenomen, ofcourse hadden we daarvoor nog wat alcohol op en natuurlijk de dagen ervoor niet echt gegeten of gedronken Ben nadat ik me gestampte xtc op had naar buiten gegaan en naar een hele tijd begon de xtc te werken Begon een beetje te wankelen,ben even gaan liggen en liep toen weer veder omdat mensen zich gingen bemoeien, maar ofcourse had de xtc ondertussen al meer controle over mijn lichaam dan ikzelf. Ik tyfte op de grond en weet veder eigenlijk niks meer, de mensen om me heen hadden blijkbaar 112 gebeld popo gekomen daarna ambu, gekke man ging op me benene zitten hebben gek spul in me neus gespoten en meer weet ik echt niet, blijkbaar was ik tering hot en ging me hartslag sneller dan een achtbaan, opgeblazen gezicht kon er ook nog wel bij. Uiteindelijk ging het dus niet volgens plan
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik had een vraag over 3MMC Ik heb wel eens wanneer ik 3mmc neem dat mijn borsten mega hard gaan opzetten, gewoon groeien en pijnlijke het lijkt dan alsof ik ongesteld moet worden maar dit niet is, ik heb dit soms ook bij cocaïne, hoe komt dit? Ik moet wel over een week ongesteld worden. Ik heb het niet altijd maar wel vaak rondom de periode van me menstruatie en vroeg me dit dus af.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik kreeg bij het gebruik van Poppers een opgewonden en warm gevoel met lichte hartkloppingen en ik vond het heerlijk alleen een beetje kort. Welk middel heeft hetzelfde effect alleen dan langer ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo ik moet onder toezicht plassen ik ben nu keertje in de fout gegaan . Dat mag gewoon niet uitkomen iemand tips hoe kan dat kan lukken ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Heb ik een verhoogd risico bij MDMA? Ongeveer 7 jaar geleden heb ik een ECG gekregen omdat mijn vriendin tijdens het op mijn borst liggen hoorde dat mijn hart soms een klopje overslaat. Na de meting kreeg ik van de arts te horen dat mijn hart inderdaad af en toe een extra klopje maakt of een klopje overslaat, maar aangezien ik geen klachten heb en het niet zo frequent ik mij er geen zorgen over hoefde te maken. Wel zei hij dat ik het in de gaten moest houden. Ik heb er eerlijk gezegd niet bij stilgestaan en gebruik sinds ongeveer 4 jaar, 1 tot 2 keer per jaar MDMA/XTC. Tot nu toe zonder problemen. Ik las laatst online dat MDMA extra belastend is voor je hart en zodoende vroeg ik mij af of mijn risico's verhoogd zijn.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi! Ik ben een fanatiek sporter en gebruik dagelijks creatine hiervoor. Nu zou ik graag een keer paddo’s willen proberen. Zou dit interactie met elkaar kunnen hebben? En ik weet dat creatine afgebroken wordt door je nieren, psylocybine volgens mij ook. Kan het schadelijk zijn voor je nieren? Of je nieren overbelasten bij gebruik van beide? Alvast bedankt!! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik werd n keer staand gehouden op n Parkeer plaats na dat ik een joint had gerookt, de auto stone helemaal blauw en de agent had gelijk door wat er Gaande was. Hij vroeg mij een speeksel test te doen, dus deed ik dat terwijp ik knetter high was streste ik hem helemaal omdat ik dacht dat die dus positief zou verschijnen. Maar dus bleek de speeksel test negatief te zijn. Hoe kan dit? Ik zag me rij bewijs voorbij flitsen. (mijn mond was wel helemaal droog compleet droog. Dit is mijn enige verklaring ^^ Zou niks anders kunnen bede Ken, hebben Jullie een iedee Misschien?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik zit op het moment aan een roaccutane kuur en las op deze website dat de wisselwerking met bepaalde drugs redelijk veilig is, maar op andere websites staat weer dat het wel erg gevaarlijk is, hoe weet ik welke informatie het meest betrouwbaar is?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
TCA's en Ketamine/Deschloroketamine Sinds kort neem ik op recept van mijn psychiater Clomipramine, momenteel 75mg 1x daags. Vrijwel alle recreatieve drugs hebben onvoorspelbare of gevaarlijke wisselwerkingen hiermee. Mijn vraag is of dit ook geldt voor ketamine, meer specifiek Deschloroketamine (DCK). Ik begrijp dat drugsgebruik nooit zonder risico is en ik weet dat de combinatie van tricyclische antidepressiva met ketamine kan leiden tot verhoogde bloeddruk en hartslag. Ook kan de combinatie extra sederend zijn. Is de combinatie van Clomipramine en Ketamine of Deschloroketamine echt uit den boze of kan ik het met beleid uitproberen? (Lage doseringen) Ik heb tot nu toe enkel positieve (zelfs positieve therapeutische) ervaringen met (Deschloro)ketamine en ik maak me geen zorgen over het mentale stuk. Het gaat mij er om of het lichamelijk gevaarlijk zou zijn wanneer ik het effect aftast beginnend met een zeer lage dosering. Bij voorbaat dank, [naam vw]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoii ik heb een vraagje mijn verstandskiezen worden getrokken is het een probleem als ik erna gewoon wat keta neem ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste heer/mevrouw, Zelf slik ik al jaren een antidepressivum (escitalopram). Nu zou ik heel graag willen beginnen met het vapen van wiet. Is dit veilig? Waar moet ik op letten? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan een regelmatige gebruiker stoffen van de cocaïne overbrengen op een intieme partner
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik heb enkele weken geleden hier een vraag gesteld en daar helaas nog geen antwoord op ontvangen. het betreft een vraag over ayahuasca. er is een vrouw die ayahuasca wil komen drinken maar ze heeft een nier afgestaan. Mijn vraag is of het veilig voor haar is om ayahuasca te drinken of is dit een te grote belasting voor haar nier. Ze geeft wel aan dat ze verder gezond is en dat er een verhoogde nierfunctie is geconstateerd bij haar laatste onderzoek.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemorgen Ik heb straks 3.5 week dexamethason 0.5mg gebruikt. Ik ben straks 1 dag gestopt (kuur afgelopen) en dan heb ik een feestje. Kan ik dan gewoon drugs gebruiken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben ongeveer 6/7 jaar geleden begonnen met 5htp omdat ik toen veel drugs gebruikte en er depressief bij was. Later ook l-trypofaan. Laatste jaren ben ik steeds minder drugs gaan gebruiken, maar wel nog steeds de 5htp l-trypofaan. Af en toe bouw ik het wel weer wat af en soms weer wat op. Ik ben bang als ik stop, dat ik dan weer depressief word. Nu ben ik een tijdje gestopt met van van alles, maar kan het zijn dat al die jaren elke dag 5htp en l-trypofaan te nemen, mijn serotonine is aangetast of het nu averechts werkt? Ik neem al jaren dagelijks tussen de 400-600 5htp in en 500 (1 pil) l-trypofaan. Ik voel me laatste tijd juist slechter. Moet ik het afbouwen of ermee stoppen of kan ik dit mijn hele leven blijven slikken? Ik heb wel een paar jaar geleden af en toe een avond niet geslikt en toen voelde ik me binnen een paar dagen heel slecht (depressieve gevoelens). Daar ben ik bang voor.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste Is noopept gelinkt aan positieve drugs uitslagen door urinetest in labo Op zoek naar drugs ? Welke nootropic heeft de meest stimulerende en goed gevoel ? En is niet op te sporen door urinetest in labo ? Met vriendelijke groeten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goede dag, meneer of mevrouw Ik had een vraag over ketamine Ik zie wel staan op jullie site over de aantoonbaarheid in het bloed en urine, maar ik zie ketamine niet bij de speeksel test staan? Is ketamine niet aantoonbaar in speeksel of hoe moet ik dat zien? Alsvast bedankt voor de moeite
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters