Pagina kop
Componence Asset List
VRAGEN
Hoi. Ik ben al 12 jaar verslaafd aan ketamine. Gebruik elke dag wel 3 a 4 gram . Maar wil stoppen want mijn benen en blaas doen veel pijn en mijn gewrichten. Mijn vraag was mag ik er gewoon per direct mee stoppen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Wie kan mij helpen; ik heb sinds een half jaar helse pijn in mijn nek/schouder. MRI en foto’s kunnen niks vinden. Ik gebruik voor de pijn oxycodon 5 mg. Mijn arts schrijft niet meer dan 15 tabletten voor. Hiermee red ik het niet. Ik weet dat hier een zwarte markt voor is. Wie kan mij een tip geven om extra tabletten te kopen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Morgen onderga ik een cardioversie. Ik word dan in een lichte roes gebracht. Als ik vandaag een klein beetje keta gebruik, 10-20 mg, is er dan gevaar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Kan Inname van LSD effect hebben op de rest van je leven? paranoïde? waanbeelden?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Mijn eerste XTC ervraring was op 4 januari. Dit beviel me goed. Maar afgelopen weekend heb ik vrijdag en zaterdag ook weer xtc gebruikt. Vrijdag 3 kwart pil en 3 vinger toppen MDMA en zaterdag 1 pil en 3 vinger toppen MDMA. Maandag en dinsdag voelde ik de dip goed hangen. Nu is het woensdag en ik voel me nog steeds een beetje sloom, moe en heb een beetje hoofdpijn. Is dit normaal? Aanstaande zaterdag is het Hardbass en wilde ik eigenlijk ook xtc gebruiken (afgelopen weekend was eigenlijk niet de bedoeling en een beetje dom..) maar ik wil geen hersenschade oplopen. Zou ik dit weekend op hardbass nog xtc kunnen gebruiken( Max 2 pillen)? Of is dit echt gevaarlijk? Zo niet, wat kan ik de komende dagen doen om mijn lichaam genoeg rust te geven, de schade te beperken en de dip te verminderen? Met vriendelijke groet!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(5 Stemmen)
Is een depotinjectie van naltrexon beschikbaar in Nederland en wordt dit vergoed?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan ik vanavond MDMA gebruiken als ik masculine 500 mg slik sinds vanmiddag?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb vorige week voor de eerste keer in mijn leven een xtc pil gehad deze viel goed alleen durfde ik mijn morfine (oxycodon 2x daags 1tablet van 10mg) en mijn antidepressiva (amitriptalyne 1x daags 2 tabletten van 25mg ) niet in te nemen, met gevolg dat ik ontwenningsverschijnselen kreeg en daardoor me ineens super beroerd voelde. Ik kon niet slapen, had braakneigingen en liep me te pletter naar de wc. Ik neem normaal ook een maag tablet in (omeprazol 2x daags 20mg ) maar deze was ik vergeten in te nemen. Mijn vraag is nu wat kan ik doen mijn medicatie allemaal in nemen of welke niet ?? Voorop staat natuurlijk drugs innemen is niet goed maar ik ben van mening dat als het af en toe is dat het moet kunnen. Ik wacht daarom in spanning af wat jullie antwoord is alvast hartelijk bedankt met vriendelijke groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste meneer/mevrouw, Ik las jullie informatie over de wisselwerking van isotretinoïne met drugs. De wisselwerking met cocaine staat hier niet bij. Ik vroeg me af jullie hier ook iets over weten? Kan ik wat cocaine gebruiken in combinatie met isotretinoïne? En is het verstandig om ongeveer een week voor gebruik wat in dosering van de isotretinoïne te verlagen? Hetzelfde vraag ik me af voor ketamine. Ik gebruik nu 40 mg. Is het sowieso verstandig als ik drugs (bv ook bij XTC) gebruik om te verlagen bv naar 20? Mvg, 
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Infoteam, Een aantal weken geleden ben ik naar de club gegaan en om GHB binnen te smokkelen heb ik één buisje van 5 ml in mijn schoen gedaan. Toen ik binnen was en naar de wc ging, bleek dat het buisje in mijn schoen open is gegaan. Toen ik snachts weer thuis kwam bleek dat ik een rode irritatie op mijn voet heb. Nu, weken later, is de plek nog steeds niet weg en jeukt het elke dag nog enorm. Moet ik hiervoor langs de huisarts of gaat het vanzelf wel weg?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik zit nu op 1 week 50 mg sertraline wegens ernstige panieken angststoornis , ik kreeg 3x 0,25 mg alprazolam om toenemende ansten te onderdrukken , maar mijn klachten worden eigenlijk erger met deze benzo of is dit toch door de bijwerking van de sertraline ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik wil stoppen met heroine gebruik en dit vervangen met suboxone om dit later geleidelijk af te bouwen. Op de bijsluiter staat dat je 6 uur na je laatste heroine gebruik kan starten met suboxone. Ooit ben ik van methadon naar suboxone gegaan, 36 uur gewacht na laatste methadon, zoals bijsluiter vertelde, maar toen kreegikextreme afkickverschijnselen na het innemen van die suboxone. Volgens de toenmalige verse.arts had ik toch langer moeten wachten. Hoe lang moet ik wachten na de laatste heroine inname voordat ik kan aanvangen met de eerste suboxone ?? En hoeveel mg suboxone vervangt ongeveer 1 a 1 1/2 gram heroine ??
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Ik heb een aantal keer last gehad van een ontstoke alvleesklier. De dokter zeiden dat ik daarom niet meer mag drinken. Maar in het verleden heb ik wel eens xtc gebruikt. Nu vraag ik me af of ik dat nu ook nooit meer mag gebruiken of is dat geen probleem?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, Is risperdal in lage dosering te combineren met CBD-olie bij een kind, waarbij de reden om te starten met risperdal gedragsproblemen zijn en niet psychose? Hartelijk dank, met vriendelijke groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoelang blijft cannabis in bloed
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Ik heb een vraag over angstig zijn met drugs op. Ik gebruik al een aantal jaar lang eens in de zoveel tijd wiet/hasj en ik heb dat altijd als heel leuk ervaren. Ik ben ongeveer een half jaar geleden héél bad gegaan op hasj, omdat ik toen veel te veel en veel te sterk spul had gerookt, terwijl ik hier totaal niet op was voorbereid. Ik werd toen enorm angstig en paranoia en ik had het gevoel in een psychose te belanden. Ik was vooral heel bang er niet meer uit te komen, wat gelukkig na een tijdje wel lukte. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk best regelmatig even angstvlagen gehad, maar dan echt voor maximaal 10 seconden. In die angstvlagen dacht ik vooral aan dat het mogelijk zou zijn dat ik al lang dood ben en dat alles wat ik nu ervaar nep is. Deze gedachten heb ik de laatste tijd wel steeds minder. Tegenwoordig gebruik ik ook wel eens xtc/mdma en eerst vond ik dat heel leuk, tot de laatste keer. Toen had ik wat meer gebruikt dan de keren daarvoor en kreeg ik ook weer een heel paniekerig gevoel. Het was niet zo heftig als de keer dat ik bad ging op wiet, maar vooral het geluid werd me veel te veel. Nadat ik had gebraakt voelde ik me ook meteen een heel stuk beter. Nu wil ik graag experimenteren met andere drugs (voornamelijk psychedelica), maar ik ben bang dat ik dan gauw weer zo'n angstig en paniekerig gevoel kan krijgen. Verder zit ik heel lekker in mijn vel (beter dan ooit zelfs), dus het ligt niet aan mijn mentale gezondheid. Hoe kan ik voorkomen dat ik weer zo paniekerig word?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb al best vaak geblowd en het ging altijd goed. totdat ik met n groep vrienden ging blowen en ik ineens bad ging. ik had 3x overgegeven en daarna was het wel weer over. 3 weken later wilde ik het nog een keer proberen en helaas ging ik weer slecht. nu is de planning om het over 2 dagen weer te gaan doen met een vriend, maar ik ben doodsbang dat het weer fout gaat. heb gisteravond de hele avond gestresst of het wel slim is om te gaan doen etc. Weten jullie misschien hoe het komt dat ik zo bang ben geworden voor wiet en hoe ik een badtrip weet te voorkomen? groetjes,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Hallo, Een half jaar geleden heb ik 2x een nogal nare ervaring gehad met MDMA. Beide keren speelde alcohol een grote rol. Bij de eerste keer had ik redelijk wat alcohol gedronken en toen overmoedig een hele pil xtc genomen (250 mg, ik weeg 55 kg). We zijn toen naar het huis van een vriend van mij gegaan. Daar kreeg ik het enorm warm, zweterig en was ik erg verward. Ik ben vaak in slaap gevallen, om vervolgens erg verward wakker (gemaakt) te worden. Ik vroeg telkens of we xtc hadden gedaan of niet, aangezien ik dit niet meer goed kon herinneren. Ik ben na een tijdje weggegaan omdat ik me niet goed voelde. Op de weg naar huis heb ik vaak overgegeven, maar daar herinner ik mij niks meer van. De 2e keer was ik bij een feestje. Ik wist dat alcohol en mdma dus geen goede combi waren, maar ik dacht dat ik niet zo veel had gedronken, dus ik heb een half pilletje genomen (125mg) rond 11 uur. Daarna weet ik niks meer tot ongeveer 4 uur later. Kennelijk (dit heb ik later gehoord) ben ik naar buiten gegaan op een gegeven moment, ben toen gaan zitten met mijn armen steunend onder mijn hoofd. Ik kon niet meer praten en als ik praatte dan was het onverstaanbaar. Ik moest vaak zuchten, leunde naar achter, mijn ogen rolde weg en ik was hevig aan het kwijlen. Ik reageerde nergens meer op. Een vriend die bij me was zei dat hij dacht dat ik dood aan het gaan was. Na een tijdje (hij heeft niet gezegd hoe lang, maar zeker wel een uur á anderhalf uur) ben ik opgestaan en naar binnen gegaan alsof er niks aan de hand was. Ik heb toen iedereen geknuffeld / aan ze gehangen en 100x verteld dat ze m'n beste vriend waren en dat ze echt iets zouden bereiken (dit is niet per definitie vreemd, behalve dan dat ik er niks van herinner en dat ik het constant herhaalde). Pas rond 3 uur heb ik mijn eerste herinnering. Ik voel mij sindsdien niet heel anders, behalve dan dat ik erg vergeetachtig ben maar dit kan ook door mijn ADHD komen want ik heb hier al langer last van. Mijn stemmingen zijn ook door de war af en toe, maar dit is ook niet heel speciaal aangezien ik nog 17 ben en ook dit wel langer heb. Ik ben wel erg moe, en vind het lastig om een hele dag vol te houden zonder te slapen tussen door. Ook dit is niet per se nieuw want het is winter en dan heb ik dit vaker. Ik kan af en toe nogal een hyperchonder zijn, dus mijn vraag is al een tijdje: heb ik mijn lichaam (met name mijn hersenen) beschadigd? Wat is er precies fout gegaan? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik zou morgen 2cb willen doen met een vriend, maar ik slik ritalin voor mijn ADHD. Ik weet dat het heel gevaarlijk is om deze medicatie met XTC te mengen dus ik vroeg me af of deze combi gevaarlijk is. Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik ga binnenkort voor het eerst met een vertrouwde groep vrienden 4-ho-met doen het schijnt vergelijkbaar te zijn met truffels of paddos heb dat allebei nog nooit gedaan en ik vroeg mij af is 20mg een goede beginners dosis of niet?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Filters