Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Ik gebruik als migraine medicatie Aivomig, een CGRP-eiwit remmer. Kan ik hierbij een keer xtc (mdma) gebruiken? Is er een interactie of worden er negatieve bijwerkingen voorspeld? Uitleg werking aimovig injecties online: "een monoklonaal antilichaam (een soort eiwit) dat is ontworpen om zich te hechten aan een receptor (doelwit) voor CGPR op lichaamscellen. Door zich aan deze receptor te hechten voorkomt het geneesmiddel dat CGRP zich aan de receptor bindt en migraine veroorzaakt."
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb het syndroom van Gilbert, een leveraandoening. Ik weet dat overmatig gebruik van alcohol klachten geeft. Heeft dit ook gevolgen als ik een keer zou blowen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Mijn moeder wil dat ik een drugstest doe maar ik heb gisteren nog zeker 2gram weed gedaan. Kan ik iets doen dat de test negatief is? Hoelang is dit zichtbaar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik nam 24j lang speed. Nu ben ik meer dan 20kg bijgekomen en heb ik een trage schildklier. Is dit normaal en zal ik ooit terug mijn gestreefd gewicht hebben? Met dit gewicht wil ik niet leven en ik mis de fut om te sporten.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Combinatie olanzapine 12.5 mg en alcohol en magic truffel. Wat veroorzaakt dit en is het gevaarlijk om samen te blijven gebruiken. Deze vraag gaat over mijn zoon. Eergister magic truffel genomen. Wilde experimenteren. Na een dag nog onbereikbaar mentaal. Ook gevallen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
hi weten jullie hoelang het effect van lean duurt en na hoelang het inkickt?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Omdat ik last heb van klachten rondom mijn menstruatie slik ik antidepressiva (fluoxetine). Dit is echter 1.5 tot 2 weken per maand, na mijn eisprong. Nu gebruik is eens a twee keer per jaar xtc/mdma/speed voor de lol (soms minder of een jaar niet). Ik weet dat het combineren van antidepressiva en drugs niet veilig is. Ik ben toch benieuwd of dit in mijn situatie anders is omdat ik het antidperessivum niet altijd slik maar wanneer ik last krijg van menstruatie gerelateerde klachten? De vraag is dus: kan ik het ongeveer 2 weken per maand fluoxetine gebruik combineren met xtc? Of zou ik bijvoorbeeld dan een keer een maand kunnen wachten (dus geen fluoxetine slikken) en dan wel xtc kunnen doen? Of nog langer wachten met fluoxetine slikken? Ik weet namelijk niet hoe snel de spiegel fluoxetine van 2 weken uit het lichaam verdwenen is. En ik zou heel graag nog af en toe een keer drugs willen doen.. Ik ben benieuwd naar jullie visie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik 4 mg Advagraf (Tacrolimus) dagelijks, ter behandeling van Minimal Change ziekte (nierziekte). Voor ik met deze medicatie startte nam ik op een feestje weleens een xtc pil. Hoeveel kwaad zou het kunnen als ik dit nu ook zou doen, icm deze medicatie?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik heb vandaag een kuur gekregen voor een blaasontsteking (furadantine) en ik ben van plan om zaterdag naar een festival te gaan en daar MDMA te gebruiken. Is dit te combineren?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb sinds negen maanden geen enkele alcoholische consumptie meer genuttigd en toch is het CDT in mijn serumanalyse verhoogd. Is daar wellicht een andere verklaring voor, zoals bepaalde medicatie?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik heb onlangs voor de eerste keer xtc genomen. een halfuurtje later bood een vriend mij nog een lijn speed aan en vervolgens kreeg ik ook nog een lijntje coke voorgeschoteld. Ik heb echter geen ervaring met drugs en zei dus enthousiast ja. Na echter 4 dagen heb ik nog steeds last van zweetuitbraken, duizeligheid, lichthoofdigheid rondom de slaap en sinus en angstaanvallen. Mijn parameters (bloeddruk en harslag) zien er prima uit en meet ik doorheen de dag. Echter dit vervelend gevoel van lichthoofdigheid hindert mijn dagelijkse taken en vraag mij dus af hoelang dit nog kan duren en of ik er iets aan kan doen. Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Wat zijn de risico's van de combinatie Tetin/SRNI (Venlafaxine)/Simvastatine ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Vervolg gebruik xtc bij postcommotioneel syndroom: dit was jullie reactie op mijn vraag: Vaak blijft er kortere of langere tijd na een ongeluk een toestand van overpikkelbaarheid bestaan. Dan kunnen drugs dus harder aankomen. Heb je erna ook last van het gebruik gehad? Zoals een langere kater? Het is belangrijk om dit te weten. Als je gebruikt moet je lager doseren. Nog beter is om nog langer rust te pakken voordat je weer gebruikt. Het ongeluk is al 8 jaar geleden maar heb hierdoor blijvende hersenschade aan overgehouden. De avond dat ik 1/8 van een pil had gebruikt, was een van de avonden waarna ik veel te hard ging. Mijn kater duurde drie dagen lang waarop ik op de eerste dag niks kon eten door misselijkheid. Ik weet niet hoe weinig ik dan kan doseren aangezien ik te hard ga op 1/8 pil en hier een 3 dagen lange kater aan overhoud. Ook moet ik dan overgeven en zijn mijn darmen van slag. Ik gebruik niet vaak, gemiddeld 2x in het jaar. Als vergelijking heb ik ook dat ik van een half glas alcohol al aangeschoten ben. Weten jullie ook iets van de invloed van het gebruik van xtc of mdma icm hersenletsel? Kan dit voor extra schade zorgen/ extra gevaarlijk zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb gister ketamine gedaan (suiker en staafjes) en heb vreselijk jeuk gekregen en rode plekjes alsof ik ergens allergisch voor ben. Ik heb vaker ketamine gedaan en niet zo een reacties gehad en er zit een te grote tijd tussen de reactie en het innemen, dus ga ik er bijna van uit dat het geen allergische reactie is. Weet iemand wat dit wel is?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Naar enkele maanden regelmatig zeg 4 x pw speed te snuiven en niet veel eten ervaar ik nou een opgzette maag.. net vanaf boven mijn navel is opgezwollen en hard. Ok moet ik erg veel boeren met soms maagzuur. Hoe kan dit? En hoekom ik er vanaf.. ik lijk net zwanger.. Vorig jaar toen ik begon met snuiven viel ik af nu lijk ik aangekomen..
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi fijne mensen die dit mooie werk doen, Ik heb een vraag. Als ik bijtijds gestopt ben met methylfenidaat (de dag van tevoren de laatste dosis, op de dag zelf niets) en dan een keer geteste mdma heb gebruikt, met een dosering volgens jullie formule: hoe lang kan ik dan het beste wachten voordat ik weer start met de methylfenidaat? Groeten,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik/snuif in het weekend of bijvoorbeeld op festivals 3mmc of 4mmc, alleen stel ik ga gebruiken na een paar keer snuiven krijg ik boven mijn linker wenkbrauw een bult/verdikking op mijn voorhoofd. Hij doet geen pijn en voelt ook niet warm, en ik heb er verder ook geen last van maar ik ben erg benieuwd wat dit eventueel kan zijn? Iemand zei dat het misschien een ader is maar het is altijd een soort rond bultje/verdikking.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben vorige week van mijn fiets gevallen en had daar een lichte hersenschudding door. Is het schadelijk voor mij om nu te blowen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Ik heb volgende week donderdag mijn eindexamens die ongeveer 2 weekjes duurt. Ben momenteel nu in de meivakantie al druk bezig met me voorbereiding voor me eindexamen en had met mezelf afgesproken om in die periode dan effe te stoppen met blowen. Ben al 4 dagen gestopt. Ik deed het hiervoor best wel vaak, bijna elke dag en dan niet meer dan 0,5-1,0 gram. Ben een jongen van 18 jaar die wel buiten dit gezond leeft (veel sport & let op zijn voeding). Alleen merk ik dat ik wat afkick verschijnselen begint te voelen van het stoppen met blowen want slaap wat moeilijker en veel later (denk aan rond 04:00) en soms met leren vraag ik me af waar me kennis is gebleven. Ik heb al gelezen dat op het moment dat je stopt met blowen dat het 1 of 2 dagen daarna dus dit soort afkick verschijnselen begint te krijgen en dat dit effe duurt voordat het weg gaat. Alleen heb ik wel eindexamens die eraan komen waar ik wel goed uitgerust en voorbereid voor wilt zijn en niet hoopt dat deze afkick verschijnselen te lang duren voor mijn eindexamens , Ook heb ik gelezen dat sommige mensen hun eindexamens juist veel beter scoorde om de avond van te voren of voor de toets 1 klein jointje te doen omdat ze daar beter in slaap vielen of wat beter concentreerde. Dus was mijn vraag wat ik misschien het best kon doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, Ik ben een jongen uit België, ik heb al een paar keer xtc gebruikt. Ik heb dit alleen nog maar thuis gedaan, ik zit dan gewoon alleen in een donkere wc met een kussen en veel muziek, dat vind ik echt zalig en ontspan en relax ik ook. Ik had een paar vragen. De vorige keer had ik eerst een helftje xtc genomen, daarna nog een helftje en toen het gevoel veel minder werd had ik nog van een andere xtc Pil (andere kleur) twee helftjes genomen (wel met tijd tussen). Maar ik voelde er niets meer van ik had precies die andere pil verspilt want ik werd niet meer high het gevoel nam steeds meer af tot ik niets meer voelde. De dag erna voelde ik me echt heel slecht, veel buikkrampen, griep gevoel etc, had ook 38 graden koorts, ik haf die dag ook pijnstiller genomen. In de avond was ik echt heel erg ziek, daarna had ik een Corona test en pcr test gedaan, die waren allebei positief. Zelf snap ik het niet goed, want was ik dan zo ziek van de Corona, of van de xtc…? En hoe moet ik de volgende keer bijnemen? Kan het eraan liggen dat het een andere pil is? Hoe kan ik het langste een high gevoel ervaren? Want het duurde maar ongeveer twee uur denk ik. Hier komt nog een vraag: zoals ik al zei had ik alleen nog maar xtc thuis gebruikt ( in totaal twee keer, met 3 maanden ertussen). Nu, wil ik het eens proberen op een concert, hoe zorg ik ervoor dat ik geen overhitting krijg, wat zijn de tips, moet je soms rust nemen, kan het zijn dat je aan de ingang van het concert niet binnen geraakt omdat ze vermoeden dat je xtc op hebt ofzo… Alvast erg bedankt voor een antwoord.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters