Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, De laatste tijd heb ik steeds meer last van m'n neus en wil hem wat tijd geven om goed te herstellen. Ik vroeg me af op welke manieren 'meowmeow' nog meer ingenomen kunnen worden. Ik heb het product als kristallen en moet het zelf klein maken. Op de site staat dat het in capsules met vloeistof kan worden ingenomen, zou dit ook zonder capsule kunnen? Is het daarnaast ook mogelijk om dit product te roken? Met vriendelijke groet, Snuifduif

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

4mmc kun je naast snuiven ook slikken. De capsule is voornamelijk handig om de dosis te bepalen. Je kunt de capsule namelijk (met een goede weegschaal) op gewenst gewicht vullen zodat je niet te hoog doseert. Naast het doseren heeft de capsule geen andere functie, aangezien deze stuk gaat wanneer het in je maag komt. 

Er is wel een verschil in de mate van effect van 4mmc tussen snuiven of slikken. Zie hieronder hoe dat zit: 

Doseren bij snuiven (doet zeer!)

  • 15 - 25 mg is een lichte dosis
  • 20 - 75 mg is de gebruikelijke dosis
  • 75 - 125 mg is een zeer sterke dosis (en wordt onervaren gebruikers ook afgeraden)

Doseren bij slikken

  • 50 - 125 mg is een lichte dosis
  • 125 - 175 mg is de gebruikelijke dosis
  • 175 - 250 mg is een zeer sterke dosis (en wordt onervaren gebruikers ook afgeraden)

Van de werking en risico's van 4-mmc is nog weinig bekend. Veel gebruikers geven aan dat het veel cravings (trek) kan veroorzaken. Wat betreft je neusproblemen, kan het helpen om deze na het snuiven, schoon te maken met een zoutoplossing. Bekijk even dit artikel van onze collega's van Mainline. Het roken van 4-mmc is nog niets over bekend. Het roken van drugs kan enorm schadelijk zijn voor je lichaam.

Vriendelijke groet, 

Calvin 

27 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG