Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik weet niet zeker of jullie hier een antwoord voor hebben maar ik wou het toch even vragen. Ik ben inmiddels 6 maanden in behandeling bij de VNN om af te kicken van heroine (ik ben 21) en gebruik hier voor Methadon. Ik ga nu ook met een psychiater praten om de onderliggende problematiek proberen op te lossen voordat ik van de methadon af ga. Ik wil natuurlijk zo eerlijk mogelijk zijn tegen mijn psychiater wanneer die vragen stelt, en ik neem aan dat er gevraagd zal worden hoe ik mijzelf financieel heb ondersteunt. Ik ben er niet trots op, maar de realiteit is dat ik doorverkocht om mijn drugsgebruik te onderhouden voor periode. In principe wil ik dit niet geheim houden omdat het nuttig kan zijn met inzicht over hoe ik ben, maar ik ben bang dat als ik dit zeg dat ze bang zijn dat ik mijn methadon recept gebruik om te verkopen en dus intrekken. Ik neem natuurlijk mijn methadon gewoon normaal in maar een ex verslavende staat altijd aan de verdediging. Dus mijn vraag, zou mijn geschiedenis een basis zijn om mijn behandeling in te trekken? Ik kon deze informatie niet makkelijk achterhalen en ik wil het graag anoniem uitvinden natuurlijk. Veel dank.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wij waren gewend om iemand die methadon verkocht niet uit te sluiten van het programma. Maar we spraken wel af dat hij dan de methadon onder toezicht kwam innemen bij de verpleegkundige. Voorlopig.

Laat dit een suggestie zijn om te overleggen. Maar als je het nu niet meer verkoopt dan kun je je afvragen of je het nog wel moet vertellen. Dan heb je je leven al gebeterd.

Mvg,

Gerard A

verslavingsarts

16 oktober 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG