Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Af en toe gebruik ik legaal 3mmc met mate. Ik heb alleen 2 katten rond lopen en ben heel voorzichtig met hun veiligheid. Maar toch wil ik even weten als er iets fout zou gaan. Ik wou weten hoe ernstig dit is als ze wat zouden mee krijgen. Ik heb hier vaak de angstige gedachtes van omdat als er wel iets gebeurt ik niet zou weten wat ik moet doen. Dus kort samen gevat is de vraag. Weten jullie wat er gebeurt en wat oplossing is. Groet.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Als ik je verhaal goed begrijpt, ben je bang dat dat je katten 3-MMC binnen krijgen? Als ik het niet goed begrijp, of je vraag niet goed beantwoordt, laat het dan nog even weten. Stel even opnieuw een vraag dan.

3-MMC is een Nieuwe Psychoactieve Stof (NPS). Dat wil zeggen dat we over de werking en de risico's bij mensen heel weinig weten. Het feit dat 3-MMC nu via internet legaal te koop is, zegt niets over de risico's als je dit gebruikt. Als katten deze drug binnen zouden krijgen, is het al helemaal niet te zeggen wat er dan gebeurd. Maar ik kan mij zo voorstellen dat het niet echt gezond is. Als wij als mens als flink strak staan bij 200mg, zou het mij niet verbazen dat het voor katten levensgevaarlijk is. Maar, ik ben geen dierenarts.

Dan even over je angstige gedachten. Als je piekert of angstig bent en je vervolgens drugs gaat gebruiken, is de kans groot dat je een bad trip krijgt. Dus dat je helemaal in paniek raakt. Dat is op dat moment vervelend. Sommige mensen blijven ook na een bad trip last houden van angsten. Als je gebruikt, zorg er dan voor dat jij je helemaal gezond en oké voelt. Als jij je na gebruik van drugs niet goed voelt, kan je altijd 112 bellen. Drugsgebruik is niet verboden. (Bezit natuurlijk wel.) Maar jouw gezondheid is het belangrijkst.

Met hartelijke groet,

Dion

19 februari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG