Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo! In Augustus/September 2020 was mijn depersonalisatie weer getriggered en het was erger dan ooit en dat duurde een paar maanden voordat ik echt weinig last had. Nu voel ik me gewoon goed ik blow niet meer. Neem geen nicotine, Cafeïne,thc, of wat het ook weer kan triggeren. Maar mijn vraag is is het mogelijk dat ik weer iets kan nemen met cafeïne (energy of cola) of met nicotine ( Waterpijp) zonder dat ik bang hoef te zijn dat het weer getriggerd wordt? Ik heb zelf wel last van anxiety (angststoornis) wat mijn depersonalisatie heeft getriggered na het blowen. En ook stress was de oorzaak daarvan waar ik ook nog last van heb. Maar dat heb ik altijd al gehouden. (Af en toe het effect derealisatie) maar goed als u op mijn email kijkt dan ziet u wel van de vorige keren wat ik had gevraagd. Maar ik hoop graag op de vraag een antwoord te krijgen of ik iets kan nemen met cafeïne en nicotine zonder dat ik bang hoef te zijn dat de depersonalisatie weer terug triggert Met vriendelijke groet [naam verwijderd]

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je kan het gewoon proberen hoor.

Begin gewoon met 1 bakje koffie als je daarvan houdt. In energy zit meteen al een 2 of 3 dubbele portie. Daar zou je dus een halve van kunnen proberen. 

Stel dat dat al triggert dan leer je daarvan. Ook dat de DPS dan nog zo aan de oppervlakte zit dat je nog verder aan spanningsverlaging wil werken. Wij hebben daar tips voor op het spreekuur.  Je onderliggende stress kàn weg!

Succes en eventueel tot horens.

Gerard A

drugsarts 

11 juni 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG