Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik heb geen vraag, meer een extra aanvulling op jullie info. De doseringen die jullie op jullie site hebben staan qua hoeveelheid zijn in werkelijkheid echt hoger. De mensen om mij heen die dit weleens gebruiken gebruiken allemaal(snuif en oraal) veel meer. Ook ikzelf zit bij dosering op 300mg per orale dosering(dit is zwaar)… Verder zie ik nergens staan dat dit middel de erectie bij de meeste mannen beïnvloed. Zelf ben ik een gay man met veel verschillende sexuele contacten, in “onze” wereld weet iedereen dat 3mmc het moeilijker maakt een erectie te krijgen. Veel vrienden/kennissen nemen daarom ook wel sildenafil bij wanneer ze 3mmc nemen. (Ja dit geeft risico’s voor het hart is me verteld, maar iedereen doet het). Bovenstaande informatie vind ik voor een site als die van jullie toch wel redelijk cruciaal om te melden. (Iig de erectie issues) Kijk maar of je hier iets mee kunt. Mvg 

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Samengevat: jij vindt de doseringen die vermeld worden op de site voor 3-MMC te laag omdat de mensen om je heen in de gayscene hogere doseringen 3-MMC snuiven en slikken. Je gebruikt zelf 300 mg 3-MMC oraal en dat ervaar je als een zware dosis. Verder vind je dat erectieproblemen duidelijk naar voren moeten komen.

Allereerst bedankt voor de feedback. Onze doseringen zijn afgestemd met gebruikers en met andere grote harm reduction projecten in Nederland (zoals Unity). Wij schrijven op onze site dat 150 mg+ een zware dosis is. Wij gebruiken express geen bovengrens. Dat er groepen ervaren gebruikers zijn die boven de 150 mg+ doseren is bekend. Als je regelmatig 3-MMC gebruikt ga je ook tolerantie ervaren. Dan heb je meer nodig voor hetzelfde effect. Hierbij nemen de risico's natuurlijk wel toe. 

Erectieproblemen komen in meer of mindere mate voor bij alle drugs. Bij stimulerende middelen zoals 3-MMC, coke, speed komt het regelmatig voor. De kans hierop neemt toe bij (te) hoge doseringen. Omdat 3-MMC relatief vaak voor in chemseksscene zal ik wat toevoegen over erectieproblemen en een link plaatsen naar de collega's van Mantotman. Heb jij daar ook wel eens gekeken?

Met vriendelijke groet,

Ronald 

 

04 oktober 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG