Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik ben 21 en heb al 15 jaar diabetes. Ik zou graag een keer willen voelen wat iedereen voelt onder invloed… Ik heb wel eens een sleutelpuntje coke gehad maar het was echt van korte duur en viel daarna meteen in slaap. Ik heb ook een tijd geblowd maar dat vond ik op een gegeven moment niks meer. Ik wil graag de ervaring van anderen ook weten en wat kan je het beste gebruiken? Ik wil zo graag ook zo feesten en blij zijn met alles. Misschien 4mmc? 4fmp? Xtc klinkt zo eng ofso haha

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bij diabetes moet je speciaal op je bloedsuikergehaltes letten. Weet dat de uppers xtc en 4-MMC en 4-FMP het de eerste twee uur verhogen, maar daarna juist verlagen. Je kan dan een hypo krijgen, misschien de volgende dag ook nog wel. 

Ik lees in je vraag dat je graag bij de gebruikende groep wil horen of nieuwsgierig bent naar hun ervaringen. Die ervaringen zien er goed uit: ze lijken blij met alles. Je omschrijft heel goed wat er gebeurt als het om beginnen met gebruiken gaat. Dit kan je als groepsdruk omschrijven. ervaar je dat ook zo of ben je zelf gewoon experimenteel? 

Weet dan dat er heel veel jonge mensen zijn die niet gebruiken. Dat de tijdelijke chemische vrolijkheid wel leuk is maar niets zegt over de de rest van iemands leven. Soms zitten er juist ongelukkige redenen onder heel frequent gebruik. 

Als jij ook blij met alles wil worden dan kan een drugs experiment meestal geen kwaad hoor, maar zijn er genoeg coaches die met je naar je leven kunnen kijken. 

Groetjes!

Gerard A

drugsarts 

04 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG