Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik heb door drugs te snuiven op één dag plots gehad dat er iets scheurde in men keel en er kwamen klonters en brokken snot en bacteriëel afval in men mond. ik heb ook zware infecties daardoor in me lichaam door de microben van de klonters die in en mond en lichaam komen, omdat die scheur nog altijd niet dicht is. Ik krijg nog dagelijks kleine resten klonters in men mond maar met de jaren is het geminderd... en niet meer zo groot maar zou wel groot zijn als ik drugs zou nemen. De infectie naarmate jeuk en rode plekken op men hele lichaam en microben, nu vooral in de lies-en bilstreek... neemt nu wel weer serieus toe... ik heb ook erg veel oorsmeer en dikke klonters snot in de neus die ik kan snuiten. Ik heb een scan laten nemen in het ziekenhuis en zagen inderdaad een perforatie maar ze zeiden dat het wel zal toegroeien en hebben me naar de logopedist gestuurd omdat ik door de scheur ook moeilijker ben beginnen praten.. of soms bijna niet meer kan spreken... weten jullie hoe dit fenomeen noemt, ik bedoel de specifieke latijnse benaming van deze fysische perforatie.. dit zal me al veel helpen dan kan ik veel opzoeken errond en misschien geholpen worden bij een arts. Groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Kun je dit ook nog even aan je huisarts vragen? Die heeft ook een brief uit het ziekenhuis gekregen met de juiste diagnose erop.

Wat je kan hebben gehad toen is een abces (afgekapselde ontsteking) in hetgehemelte.  Door coke ontstaat wel een neusseptumperforatie. 

Zonder drugs geeft de ziekte van Wegener ook ontstekingen.

Mijn advies is om de rode plekken te tonen aan de huisarts. Misschien is dat een andere aandoening.

Daar vraag je meteen naar de diagnose van toen.

Je gaat opnieuw naar de KNO arts om te laten kijken. Is het gat dicht? Geeft het nog last  Dan kan het dichtgemaakt worden met een operatie. 

Succes!

Vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts 

 

31 december 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG