Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

iik heb dezelfde klachten met keel en k heb dezelfde klachten met keel en neus ook kraakt het aan de binnenkant van mijn oren heb al meerder keren groene slijmsilicone achtige troep uit mijn neus. smorgens is alles droog en zitten mijn oren aan de binnenkant dicht ook heb ik moeite met slikken. gaat dit ook nog weg of moet ik naar de huis arts? ben nu 3 wkn verder. ben met alles gestopt. rokendrinkensnuiven. groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je beschrijft dat je een kraak hoort aan de binnenkant van je oren, er dik slijm uit je neus komt, je s' morgen uitgedroogd voelt en je moeite met slikken hebt. Je bent nu drie weken gestopt met gebruik.

De klachten die je omschrijft hebben komen vaker voor bij gebruik. Vaak is het een signaal van je lichaam dat je te vaak en/of te veel hebt gebruikt. Wat goed dat je je gebruik stop hebt gezet. Als je klachten door gebruik veroorzaakt zijn, is dit de eerste stap naar herstel.

Vanaf hier kan ik je klachten natuurlijk lang niet zo goed beoordelen als een arts dat op locatie kan. Nu je klachten na drie weken nog niet afgenomen zijn, is het raadzaam om even langs de huisarts te gaan.

Sjoerd

10 februari 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG