Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb volgende vraag waar ik nergens een sluitend antwoord op kan vinden. Behoort 2C-B-FY tot de groep van de amfetamines? Ik lees op deze site dat de afbraak ongeveer evenlang duurt als XTC en speed dus dacht ik misschien behoren ze wel tot die soort. Ik vraag dit omdat ik afentoe getest wordt op speed en niet meer tegen de lamp wil lopen. Misschien kan 2C-B-FLY een perect alternatief zijn en misschien weten jullie wel raad? Alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je vraagt je af of 2C-B-FLY een amfetamine is en bij drugstest als zodanig uit een test zullen komen. Zowel MDMA (xtc) als speed zijn amfetamines. 2C-B-FLY is dat niet. Deze behoort tot de groep fenetylamines. Dit is een stoffengroep die is afgeleid van de stof mescaline die van nature in bepaalde cactussen voorkomen. 2C-B-FLY zal dus niet als amfetamine uit de test komen.

Je vraagt je af of je 2C-B-FLY als vervanging voor speed kunt gebruiken. Het zijn zeer verschillende middelen, met hele andere effecten en hele andere risico's. Waar amfetamine echt een stimulant is, is 2C-B-FLY veel psychedelischer. Welk doel heb je voor ogen met drugsgebruik? Alleen jij kan die vraag beantwoorden.

Sjoerd

21 maart 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG