Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo goeiendag, ik heb 3 dagen geleden 6 pillen en half ingenomen ik heb al 3 dagen schokken in mn hoofd soms in mn hart en voel me ni meer goed had en vraagje hoelang zal het duren voor het over gaat en soms heb ik ook snelle hardkloppingen

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat vervelend dat je deze schokken ervaart. Hoe gaat het inmiddels met je? Schokken in je hoofd kunnen inderdaad een bijwerking zijn van het gebruik van teveel xtc. Bij normale doseringen komt dat echter nooit voor. Dit zien we vooral bij overdoseringen. Met zes pillen op één gebruiksmoment heb je grote risico's genomen.

Er is goed nieuws want de schokken zullen waarschijnlijk vanzelf weggaan. Net zoals de hartkloppingen. Wat wel belangrijk is, is om je lichaam echt even wat rust te gunnen. Probeer stress te vermijden, goed te slapen en gezond te eten. Sporten mag, maar doe het echt rustig aan. Verder is het beste om even geen drugs, alcohol, roken en caffeine (ook energydrinks) niet te doen. Ga vooral niet op internet zoeken naar je klachten. Daar ga je dingen lezen die helemaal niet voor jou aan de orde zijn.

Kortom, rustig aan doen, dan gaat het vanzelf over. Wat wel belangrijk is, is je goed in te lezen over de werking en de risico's van drugs. Vooral hoe je de risico's beperkt. Deze klachten hadden waarschijnlijk voorkomen kunnen worden.

Groet,

Dion

02 augustus 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG