Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Na 18 j. dagelijks gebruik van speed 0,3 gr. per dag probeer ik er vanaf te geraken omwille van gezondheidsproblemen . Abrupt mee gestopt en 10 weken geslapen waarna de huisarts mij dan dexamfetamine voorschreef 2x5 Mg. per dag waar ik een uurtje mee kon functioneren als een oud vrouwtje om dan terug in mijn bed te moeten kruipen . Dan maar terug speed genomen en na 1 lijntje sprong ik bij manier van spreken terug in de lucht , qua energie . Ik vraag me af mocht ik geen dexamfetamine hebben gekregen van de huisarts hoelang zou ik dan hebben geslapen vooraleer ik terug kon functioneren ? Ik moet er nu echt vanaf maar wat gedaan om te vermijden dat ik weken in mijn bed ga liggen zonder iets van energie ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je sliep tien weken na het stoppen met speed. Dat is inderdaad heel lang. Daarom ben ik benieuwd wat er nog meer speelt naast de speedverslaving. Heb je ook dempende medicatie genomen? Heb je angsten die je binnen houden? Kreeg je wel eten en drinken binnen om op krachten te komen? Vitaminen?

Misschien dat je met nóg langer slapen energie terug zou hebben gekregen. Maar ik heb dat lange slapen nog niet meegemaakt in deze mate. Het is na 18 jaar misschien best verklaarbaar. 

Ik zou een plan maken met een hulpverlener als ik jou was.

Sterkte

Gerard A

Drugsarts

16 november 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG