Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

De gene die de vraag stelt om coke in een verdamper te roken is logisch. Er staat in het artikel van mainline dat de beste methode om coke te roken via een verdamper gaat. Hoe wat verdamper. Kun je die ergens kopen.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wilt meer weten over het verdampen van cocaïne. Ik vermoed dat dit het artikel van Mainline is waarnaar je refereert.

Misschien is dit overbodige info, maar het  verdampen van cocaïne is alleen mogelijk met basecoke of crack. De witte snuifcocaïne heeft is door hitte afgebroken voordat het een gas wordt. Hierdoor is het inhaleren van verhitte snuifcocaïne nauwelijks effectief. Het verdampen of roken van basecoke of crack kent veel grotere risico's dan het gebruik van snuifcocaïne.

Het is mij niet volledig duidelijk welk apparaat er in het Mainline artikel wordt bedoeld Daarmee weet ik helaas ook niet waar het verkocht wordt. Er zijn veel verschillende vaporizers op de markt. Grofweg zijn die in twee categorieën te verdelen. Vloeistof verdampers en kruidendampers. In de vloeistofverdampers kan bijvoorbeeld een (nicotinehoudende) smaakvloeistof worden gedaan. Deze zijn niet geschikt om vaste stoffen in zoals basecoke in te doen. De kruidendampers kunnen wel vaste stoffen verdampen. Kruidendampers worden verkocht in smartshops.

Veel kruidenverdampers zijn voor kruiden of cannabis. Wanneer je de vaporizer wilt gebruiken om te basen, is het van groot belang dat de vaporizer goed schoongemaakt kan worden na gebruik. De temperatuur om te basecoke te dampen is tussen de 90 en 100 graden Celsius. Dat is laag voor een vaporizer. Cannabis wordt bijvoorbeeld op 175 graden Celsius verhit. Niet alle vaporizers kun je instellen op zo een lage temperatuur.

Voor meer informatie over het verdampen van cocaïne kun je het beste terecht bij Mainline. Je kunt ze bereiken op +31 20 6822660 of info@mainline.nl

Ik hoop dat je met dit antwoord verder kunt,

Sjoerd

14 februari 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG