Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

ik heb 13 april dit jaar voor het laast xtc gedaan ik zou het graag weer de 27 van juni willen doen zit er dan weer genoeg tijd tussen om bijvoorbeeld het love effect en zowizo een effect weer te voelen of is dat weer te snel

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je geeft aan op 13 april xtc gebruikt te hebben en dat je van plan bent om het 27 juni weer te doen. Je wil graag het prettige gevoel wat je eerder hebt gehad nogmaals beleven en je vraagt je af of je voldoende tijd tussen gebruik in neemt om dit weer te ervaren.

Het “love effect” komt door mdma (de werkzame stof in xtc) mdma laat extra serotonine vrij komen. Je voelt je daardoor prettig,  blij en liefdevol. Je serotonine raakt van het gebruik echter uitgepunt en heeft tijd nodig om te herstellen.

Het gebruik van xtc zorgt altijd voor risico’s. Om de kans op hersenschade te beperken en de serotonine in je brein weer helemaal aan te vullen raden wij aan niet vaker dan eens per twee a drie maanden te gebruiken. Je valt daar dus binnen.

Je trip wordt echter niet alleen bepaald door het middel, maar ook door de set en de setting. Dit kan van invloed zijn of je wel of niet de "love effecten" voelt. Lees voor gebruik nog wat over drug, set en setting.

Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord. Nog meer vragen? Stuur me dan nog een bericht.

Groet,

Celeste

24 juni 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG