Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik gebruik nu ongeveer 4/5 weken sertraline voor een sociale angststoornis. Het helpt mij enorm. Toch wil ik zaterdag graag LSD proberen. Ik heb geleden dat het niet perse gevaarlijk is maar het effect van LSD wel minder wordt? En dat LSD zich aan de serotonine receptoren bindt? Mijn vraag is dus, ga ik na het nemen van LSD ook schade hebben? Ga ik me na de tijd slechter voelen, etc? Of valt het wel wat mee? Daarnaast wil ik ook 2fdck gaan gebruiken.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Beste vraagsteller,

Wij hebben alleen nog theoretische antwoorden.  Want we hebben nog geen ervaringen vernomen van mensen die dit combineerden.

Als er angst is kan LSD een bad trip, een paniekaanval opwekken. Kennelijk is je angst afgenomen door de sertraline, daarmee is dat risico verlaagd, maar niet nul. 

LSD blokkeert o.a. 2 serotoninereceptoren, sertaline verhoogt de serotonine. Het LSD effect kan afgenomen zijn, gelijk blijven of zelfs toenemen. Het is een experiment.

Sertraline kan bijwerkingen hebben. Zeker in het begin. Als je dat hebt da n is je gebruiks 'set' niet gunstig genoeg.

Vaak komen voor: slapeloosheid, duizeligheid, vermoeidheid, slaperigheid, hoofdpijn, droge mond, misselijkheid, diarree, sexuele stoornissen. Keelpijn, afgenomen eetlust, toegenomen eetlust, angst, nervositeit, depersonalisatie, depressie, nachtmerries, verminderd libido, knarsen, tintelingen, trillen, concentratiestoornis, gespannen spieren, stoornissen met zien, tinnitus, hartkloppingen, opvliegers, geeuwen, buikpijn, braken, obstipatie, huiduitslag, zweten, spierpijn, gewrichtspijn, borstkaspijn, malaise.

Sluit dat dus eerst uit.

Schade is wetenschappelijk nog onduidelijk. Veel mensen krijgen flashbacks na LSD gebruik. Noem dat schade of noem dat het herbeleven van een intense herinnering. 

2fdck is ketamine achtig. Van ketamine is veel meer bekend. Ik denk dat ik nu met een experimenteel persoon mail. Dat is een mooie eigenschap maar ik vind zelf vijf weken na de sertalinestart aan de vroege kant, het betreft een experiment en 2fdck helemaal.

Mocht je het toch doen dan leren we graag van je ervaringen.

Met vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts

10 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG