Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik gebruik regelmatig coke in het weekend. Ik besloot om het te gebruiken en na 1 minuut voel ik gelijk mijn keel opzwellen en kan bijna niet praten en slikken. Wat het vreemde is dat ik dit nog nooit heb gehad en het altijd bij een vaste dealer haal. In het begin raakte ik in paniek, maar daarna langzaam door mijn neus geademd en na een half uur begon de zwelling weg te rekken en kon ik weer ademen. Mijn vraag: is hoe kan dit? Aangezien ik dit nooit eerder heb ervaren en als ik het nog een keer gebruik zou in dan de zelfde reactie kunnen krijgen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ben je bekend met (voedsel)allergiëen? Drugs zoals coke worden niet in een steriele omgeving gemaakt. Het kan dus zomaar eens zijn dat jouw drugs in aanraking is geweest met iets waar jij allergisch voor bent. Als je bekend bent met allergiëen is het belangrijk om de volgende keer medische hulp in te schakelen.

Er zijn ook andere oorzaken. Zoals spierspanning. Van cocaïne gaan je spieren op spanning staan. Dat kan ook voor dit gevoel zorgen. Het zou zomaar eens kunnen zijn, dat jouw coke juist heel zuiver is, terwijl je versneden coke gewend bent. Des te hoger je dosis, des te meer bijwerkingen je krijgt. Zoals spierspanning. Ook irritatie aan je keel kan dit veroorzaken. Als je hiervan schrikt of stress ervaart, is de kans groot dat het gevoel juist erger wordt.

Je kan inderdaad weer deze reactie krijgen. Zeker omdat je in paniek bent geraakt, is de kans best aanwezig dat je weer paniek gaat ervaren. Of een sterk lichamelijke stressreactie krijgt. En dus weer je keel op lijkt te zwellen. Heb je nu nog last van deze ervaring? Zo ja, check even onze pagina over omgaan met angst. Als je nog iets van deze coke hebt, overweeg dan om het even in te leveren bij de testservice. (Check hiervoor www.drugs-test.nl)

Met hartelijke groet,

Dion

 

01 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG