Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo! Ik gebruik al jaren Thyrax voor een te traag werkende schildklier. Nu wil ik graag een Choco bliss ceremonie bijwonen. De begeleiding heeft mij gevraagd eerst te informeren of Caapi en Psilocybine samen kunnen met de Thyrax. De apotheek kan hier geen antwoord op geven. Dus ik heb mijn hoop op jullie gevestigd. Want tijdelijk stoppen met Thyrax is voor mij geen optie, aangezien ik begrijp dat je daar nooit mee moet knoeien. Alvast bedankt voor jullie antwoord. Vriendelijke groet, [naam verwijderd]

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Eerst kijk je naar bijwerkingen van Thyrax die je gebruiks 'set' nadelig kunnen beïnvloeden: het zijn o.a. gewichtsafname, trillen, hoofdpijn, rusteloosheid, opwinding, slapeloosheid. Versnelde hartslag, hartkloppingen, ritmestoornissen, pijn op de borst, hartinfarct. Overmatig blozen, zweten, koorts, en vermoeidheid. 

Als je daar allemaal geen last van hebt kan het goed gaan. Als je goed ingesteld bent: je jezelf niet te traag en niet te gejaagd voelt, dan is dat gunstig voor een optimale gebruiks 'set'. Daarmee voorkom je risico's van angst (bad trip).

In theorie kan de Caapi plant in de Chocobliss de bijwerkingen in een onbekende mate verergeren. Tijdelijk. Verder zijn er geen wisselwerkingen.

Fijn als je een evt. ervaring later met ons wil delen. 

MVG,

Gerard A 

drugsarts 

09 mei 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG