Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb komend weekend een festival, maar ik zit nog aan de antibiotica doxycyclin t/m dinsdag. Ik wil graag op dit festival miauw en ket gebruiken. Word hierdoor mijn kuur beëindigd of gaat de ontsteking hierdoor niet weg of heeft dit er geen invloed op?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Allereerst luidt het advies dat je niet gebruikt wanneer je je ziek voelt of veel last van bijwerkingen hebt. Lees onze pagina over xtc en antibiotica ook eens door. Het stuk gaat over xtc, maar is vertaalbaar naar de middelen die jij noemt.

Als dat in orde is kijk je naar de wisselwerkingen tussen de middelen. Van ketamine en doxycycline weten we dat er geen wisselwerkingen zijn. Hoe dat met 3-mmc 4-mmc weten we simpelweg niet, omdat er over die middelen nauwelijks informatie beschikbaar is wegens het gebrek aan onderzoek. Daarmee ben je dat middel met andere woorden je eigen proefkonijn. Wil je geen risico's lopen gebruik je daarom de 4-mmc beter niet.

Terug naar de bijwerkingen. Het antibioticum kan dus soms bijwerkingen van een droge mond en misselijkheid geven. Dat kunnen drugs ook wel eens geven. De bijwerkingen wil je dus vooraf uitsluiten om de kans op een bad trip zo klein mogelijk te houden.

Vriendelijke groet,

Calvin

01 juli 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG