Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Zit met een probleem heb 2 jaar niet gedronken en geen drug gebruik cocaïne vorige week was feestje heb alcohol gehad en heb een half gram gesnoven nu ik in bed lag en alles begon uit te werken kreeg ik hartkloppingen en paniek aanvallen waar ik zelfs 112 voor heb gebeld is dit normaal en hoe kom ik er af

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een vervelende ervaring. Hoe gaat het nu met je? In zekere zin is dit inderdaad een normale maar vervelende bijwerking. Van alcohol en drugs kan je angst ervaren of in paniek raken. Zoals ook bij jou. Het is goed dat je 112 hebt gebeld.

Heb je nu nog last van angstklachten? Check dan even onze pagina over angst. Daar staan goede tips hoe je hier mee om kan gaan. Geen klachten nu? Dan hoef jij je ook geen zorgen te maken.

Voor in de toekomst, het gebruik van alcohol en drugs heeft bij jou angst getriggered. Als je dat in de toekomst weer eens gaat gebruiken, is de kans groter dat je deze klachten weer krijgt. Wil je dit voorkomen? Wacht even een paar maanden met gebruik. Als je dan weer iets gaat gebruiken, kies dan voor of alcohol, of een drug. Doseer laag, combineer niet en kijk hoe je het ervaart.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

02 augustus 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG