Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi... Ik heb vannacht tijdens een feestje. sexfeestje.. GHB gebruikt. niet een hele grote dosis. 1.8 en ruim drie uur later nog eentje. Nu werd ik na de eerste portie niet lekker en moest ik vrij snel braken. Toen kwam er geen bloed uit. Na de tweede dosis 1.8 wilde ik het nog proberen. Als het niet goed ging zou ik het gelijk uitkotsen. Uiteindelijk ging dat ook niet goed. en toen kwam er flink wat bloed mee. Nu ben ik weer thuis maar me keel is pijnlijk en proef nog steeds een bloedsmaak in me mond en heb moeite met slikken. ik maak me een beetje ongerust...

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een vervelende situatie. Heb je hier nog steeds last van? Zo ja, dan is het wel belangrijk om de huisarts te bellen. De volgende keer dat je dit hebt wil ik je adviseren om ook direct hulp te vragen. Dus of de huisarts, of de huisartsenpost in het weekend of in de avond.

Heb jij je GHB laten testen? Soms bevat het namelijk geen GHB maar GBL. GBL heeft een sterker effect van GHB zelf, maar is ook schadelijker voor o.a. je slokdarm en maag. GHB, maar vooral GBL kan voor dit soort klachten zorgen.

Groet,

Dion

12 december 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG