Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Miauw Ik heb nu al vaker gehad dat als ik en mijn vrienden miauw gebruiken dat het allemaal leuk is, maar uiteindelijk als we gaan slapen bijvoorbeeld of ervoor dat mijn vriend een soort aanval steeds krijgt, hele rare gezichten trekken, ik word er echt bang van als ik dat zie. Hij probeert het ook te verbergen. Het is ook super raar om het uit te leggen want het is echt apart om te zien. Laatste keer sliep ik met mijn vriendin en haar vriendin en die vriendin had dus precies het zelfde en ik zag in mijn ooghoeken dat ze mij de heletijd aankeek en heel raar deed. Kan iemand mij alsjeblieft uitleggen wat dat is? Wat zijn die rare gezichten en geluiden, hoe komt dat?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Ik kan me voorstellen dat dit een vreemd aanzicht moet zijn. Eerst moet uitgesloten worden of je het écht gezien hebt of dat het mogelijk hallucinaties waren van de 4-mmc. Als het hallucinaties zijn dan heeft dat te maken met een te hoge dosering 4-mmc. Doseer een volgende keer aanzienlijk lager en bekijk dan of je dit nog steeds ziet. Je geeft ook duidelijk aan dat het alleen gebeurt op het moment dat je wil gaan slapen. Ik vul in dat het dan vaak donker is. Onder invloed van uppers kun je al wat meer gestresst zijn dan nuchter en als daar angst bij komt kijken dan gaan jouw hersenen ook allerlei dingen invullen voor je die er eigenlijk niet zijn. Dus de angst die je ervaart zal ook van invloed zijn op jouw waarneming, zeker omdat 4-mmc ook een waarnemingsveranderend middel is. 

Als het niet of minder met de hallucinaties te maken heeft, dan is het mogelijk dat je vrienden vreemde gezichten trekken doordat 4-mmc invloed heeft op onze spierspanning. Dat kan bijzondere spiertrekjes veroorzaken die het verklaren. Daarnaast werken drugs ontremmend waardoor mensen minder controle ervaren op hun remmingen. Een vreemd geluidje maken kan hier bij horen. 

Gezien het een toch wat bijzondere ervaring betreft raad ik je wel aan om de 4-mmc nog met terugwerkende kracht te laten testen, mits je nog een beetje over hebt van dit sample. Zo weet je zeker of het daadwerkelijk wel om 4-mmc ging. 

Vriendelijke groet,

Calvin 

16 januari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG