Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb een vraag w.b. de tussenpauze met XTC. Ik heb 2 december voor het laatst XTC gebruikt, maar had toen meer gebruik dan wordt aanbevolen ongeveer 210 MG (geteste pillen). Ik weeg 70 kg. Nu wil ik 24 februari weer gaan gebruiken bij een feest na een pauze van 12 weken. Zijn mijn receptoren voldoende hersteld om weer te gebruiken? Dit keer ga ik uiteraard lager doseren.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag en mijn compliment voor je goede voorbereiding. Wij adviseren inderdaad om niet vaker van eens per twee à drie maanden drugs te gebruiken. Dat heeft niet alleen met jouw serotonine receptoren te maken, maar ook met de kans op verslaving, problemen door gebruik en lichamelijk en mentaal herstel.

Als jij op 24 februari gaat gebruiken dan zul je naar verwachting voldoende hersteld zijn, ondanks dat je (te) hoog hebt gedoseerd op het vorige evenement. Meestal keert het serotoninepeil weer op het oude niveau rond de vier weken na het gebruik van mdma (werkzame stof in xtc). Dat betekent niet dat dit het advies van eens per 2 à 3 maanden gebruik vervalt. Je kunt voor het gebruik altijd nogmaals onze tips doorlezen en vergeet je pil niet te testen.

Vriendelijke groet,

Calvin

02 februari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG