Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo, Ik ga over twee weken naar een festival en ben benieuwd of het toch mogelijk is om xtc te kunnen gebruiken naast mijn medicatiegebruik. Ik ben dan op het festival precies een maand geleden gestart met Citalopram 20mg. De eerste week was het 10mg en daarna 20mg. Ik heb in de begin dagen last gehad van sufheid, slaperigheid, dus neem ik het tegenwoordig voor het slapen in. Verder heb ik het idee dat het redelijk mee valt qua bijwerkingen. De reden dat ik het gebruik is vanwege hormoonschommelingen tijdens menstruatiecyclus en dus ook stemmingswisselingen rondom menstruatie, wat zich uit in hormonaal goede weken en ook een slechte week. Ik heb geen depressie. Ik ben erg benieuwd of het de kans zou kunnen veranderen op het risico van een serotoninesyndroom als ik een kleine dosis zou gebruiken (Max 1 pil) in een voor mij “goede week”. Is dat een acute reactie wanneer er dus een serotoninesyndroom optreedt? Of zou je pas na een paar stukjes pil merken? Daar ben ik wel benieuwd naar. En natuurlijk naar het advies :)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik heb maandag geblowd en hij kwam best heftig binnen en anders dan normaal. Ik ben best wel een ervaren blower zeg ik zonder trots. Maar nu heb ik sinds maandag de hele tijd het gevoel dat luchtbubbels/schokjes in mijn hoofd alsof ik in een lift zit. Normaal gesproken ken ik dit als ik ketamine en xtc combineer met elkaar dat ik van deze symptomen last krijg maar nooit van het blowen. Is dit erg?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey, ik smoor al 3 jaar wiet. Ik heb soms het gevoel dat de wiet mijn gevoelens beheersen maar in de positieve manier BV: ik krijg uit het niks een lach kick en kan er dan ook niet mee ophouden of het praten lukt wat moeilijker [ TRAAG PRATEN ] waardoor het best wel grappig klinkt. Natuurlijk is het fijn om een gelukkig gevoel te krijgen maar soms irriteer ik mij daar aan aangezien ik al 3 jaar volop smoor en op bepaalde momenten dus niet kan handelen. Hebben jullie tips als ik iets krijg zoals een lachkick of dat ik een beetje speels word en noem maar op om het kort te houden en de controle weer te krijgen over deze soort situaties. Want ik merk dat mijn vrienden is een klein pretje kunnen krijgen maar ze kunnen der ook op tijd mee stoppen wat ik dus niet kan. Werkende tips zijn altijd welkom!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Dit zou in theorie kunnen toch aangezien 3mmc het zwakkere broertje van 2mmc is ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Lsd en iets te laag lichaamsgewicht wel te doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi! Ik gebruik wel eens XTC, nu heb ik gisteren ook willen gebruiken, maar gek genoeg heb ik er niks van gevoeld. Ik heb in totaal 1,5 pil van 220mg gebruikt (verspreid over de dag), maar ik kreeg maar geen effect. Ook bijwerkingen als zweten, strakke kaken en vergrote pupillen bleven uit. Bij eerdere keren gebruiken had ik nergens last van en ging ik wel “lekker”. Waar zou dit aan kunnen liggen? En betekent dit dat mijn serotonine niveau niet is aangetast?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hallo ik heb momenteel 2mmc 2f-ketamine 5- mmpa en alpha-pihp ik vind de alpha- pihp te vies om te snuiven nu heb ik geen ervaring met hardrugs roken en kan ik niet echt op internet vinden of je alle poeders kan roken en wat voor pijpje je dan nodig hebt en hoe dat roken via een pijpje werkt of hoe chinezen werkt. ik ben op zoek naar duidelijke uitleg kan ik de a-pihp roken? kan je alle poeders roken? en zo niet hoe weet je wat je wel kan roken en wat niet wat voor pijpje heb ik nodig en hoe werkt zon pijpje of hoe moet je chinezen ik gebruik eigenlijk voornamelijk desingerdrugs
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag,  ik word morgen geopereerd in mijn pols er word een stuk bot goed gezet en daarna word ik weer dicht gehecht. Nou word dat onder volledige narcose gedaan. Nu is mijn vraag hoelang na narcose mag je geen drugs. Ik heb namelijk zaterdag Rotterdamse Rave staan. Is het schadelijk als ik dan die zaterdag aan de XTC ga of is dat gewoon mogelijk?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Momenteel slik ik 2x daags oxycodon langwerkend 10 mg. Dus 2x 10 mg.... Dit vanwege een operatie 3 weken geleden. Ook krijg ik dagelijks een fraxiparine injectie in mijn buik van 0,3 ml. Dit ook i.v.m. operatie van 3 weken geleden. Ik ben van plan om een deze dagen MDMA te doen, maar vroeg mij af of ik dit hiermee mag combineren. Het gaat mij met name om de combinatie mdma en fraxiparine, aangezien ik tegen die tijd geen oxycodon meer hoef te slikken. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit drugs, maar eens in de 2 jaar ongeveer neem ik wel eens mdma.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
gisteren had ik rond 22:00 2 blikjes energy genuttigd. Daarna om 23:00 twee gummy bears wiet ingenomen. met alcohol. echter had ik dit allemaal al wel eens gedaan dus was niets nieuws. Ik ga naar huis en lig in bed te wachten tot het gaat inkicken. Echter gebeurd dit al om 0:15 ik ga lekker goede muziek geluisterd tot 0:45 alles is geweldig. Echter merk ik dat me hart ineens enorm tekeergaat. ik probeer er niet op te letten omdat ik weet dat dit slecht is. Toch word het steeds echter ik wordt enorm wakker vlieg telkens om water. ik moet naar buiten om te gaan lopen. Als ik dit doe kom ik er achter dat ik bijna dood ga door me hartslag. trip uitgezeten tot ik rond 5 uur terug naar bed kon. Enorme slechte ervaring ik kon niet slapen alles tintelde. gevoel voor tijd en ruimte verloren in een enorme bad trip belandt. is dit normaal van je hartslag? Ik laat de wiet nu in ieder geval goed liggen:)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Hi! Ik zou graag voor een feestje ritalin en mdma willen combineren. Ik heb geen ADHD, dus ritalin zou voor de energie zijn, en mdma voor het vage. Mijn vraag is, kan dit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Ik gebruik 3cmc, nu heb ik vernomen van de verkoper dat dit tegen eind dit jaar zeker niet meer op de markt als legale rc zou verkocht mogen worden, ik heb ook al 3cec , 3fmc en 3,4dmmc getest maar deze komen nog niet een beetje in de buurt van mijn wensen :\ Iemand die iets kan aanraden? ;)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik vlieg dinsdag naar spanje voor vakantie, maar heb zaterdag een festival en ben van plan XTC te gebruiken. Kan dit, en wat zijn de risico’s?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Afgelopen week heb ik 3 feestjes gehad en op elk feestje wel iets gebruikt, zowel downers als uppers (ketamine en speed). Verder had ik hierdoor slecht gegeten en was ik erg moe de laatste dag van de week. Die avond had ik het gevoel opeens out te gaan (niet gebeurd). Ik kreeg hierdoor een soort paniekaanval en koppelde de gedachtes die ik had meteen aan het gebruik van drugs (ik heb nu hersenschade, ik zit in een psychose, wat gebeurt er met me etc) Ik heb deze paniekaanval nu wel een plek kunnen geven, maar ik heb nog steeds een ongemakkelijk gevoel wanneer ik alleen ben en geen afleiding heb. Een beetje afwezig, soms lichte hoofdpijn, weinig energie, angst voor het mogelijk nog een keer in zo'n aanval verkeren. De angst belemmerd me af en toe om de deur uit te gaan, bang dat ik weer opeens bijna out ga. Verder ben ik nu gezond gaan eten, goed slapen, water drinken etc. Het is ondertussen 4 dagen geleden en vroeg me af of dit vanzelf voorbij gaat of dat ik hier iets aan kan doen? Of is er meer aan de hand? Er zit een lichte lijn van verbetering in. Maar toch vroeg ik me af wat jullie hierover te zeggen hebben. Dankje voor het antwoord :)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Kan xtc in combinatie met paracetamol gebruikt worden? Groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik heb binnekort een festival en wil graag xtc gebruiken. Ik heb nu 4 xtc gebruikt waarvan 3 keer op een festival en 1 keer thuis. De eerste 2 keer (op een festival) waren echt super, nergens last van gehad. Nou heb ik bij de laatste 2 keren gebruik gehad dat ik moest overgeven, of dit nou tijdens de opkomst of piek was kan ik mij niet meer herinneren. De laatste keer in de thuis-setting weet ik nog wel dat het bij elke keer bijnemen gebeurde en ik uiteindelijk ook een soort misselijk bleef, die keer daarvoor ben ik na het overgeven gewoon gestopt. De dosering was naar mijn weten niet te hoog omdat ik +/- 60 kilo weeg en we pillen hadden van 220-250 mg, ook neem ik enkel (kleine)kwartjes (bijnemen om de 2/3 uur als ik nuchterder wordt). Enkel bij de tweede keer heb ik binnen 5 uur een hele pil geslikt, maar hier heb ik dan niet overgegeven. Nu ben ik bang dat ik op dat festival weer over moet geven omdat ik denk dat dit echt mijn stemming kan verpesten. Dus ik vroeg mij af of er dingen zijn die ik tegen de misselijkheid en het kotsen kan doen? (Ik heb trouwens ook wel eens miauw en speed gebruikt, bij deze drugs heb ik geen last.) Groetjes!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb gisteren voor het eerst XTC gebruikt, een fantastische ervaring haha. Maar nu bedacht ik me later dat ik zo’n 3 weken geleden ook een paar puntjes coke heb genomen. Aangezien de aanbevolen “wachttijd” van tussen het nemen van XTC 2/3 maanden is, is dit dan ook van toepassing op wachttijd tussen coke en XTC, of staat dat weer helemaal los van elkaar? Hopelijk is mijn vraag duidelijk! Alvast bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi beste drugsinfoteam-leden, Betreffende de ontwenning van de benzo’s, berichtje van 7 juli 2022, Ik heb even uitgerekend wat ik op het festival zou hebben gepakt: - Heel veel bier; - 10 x 3mg RC Bromazolam; - 15 x 0,5mg RC Fanax; - 10 x 0,5mg Alprazolam; Dit gedurende exact 1 week. Wat dus ongeveer in 1 week, 45mg aan benzo’s maakt + alcohol; Jullie hadden gedacht dat de klachten ongeveer nog een 2 weken zouden duren, echter heb ik de dag van vandaag nog steeds klachten: ruiken komt heel “vertraagd over”, dp/dr, mijn handen en voeten voelen “dof” / “anders” aan wat dus ook mijn depressieve klachten terug aanzienlijk doen stijgen. Mijn angstklachten heb ik onder controle met sport, gezond eten, ik ken de stappen zoals eerder al eens gezegd, dus ivm de angstklachten ondervind ik weinig klachten. Ik neem al een hele tijd 25mg Sertraline door voor mijn depressieve klachten ivm een hersenschudding in november 2021. Ik kan enkel hopen dat met de tijd het beter gaat, maar wou jullie wel op de hoogte houden dat ik nog steeds op de sukkel ben en niet goed weet welk ik nog meer kan doen? Bedankt alvast! Groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik gebruik al een paar jaar cocaine en ik zie dat me kraakbeen in Mr neus blood komt als ik verder snuif gaat me neus dan weg of me neus botje
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, ik heb 4 weken geleden een neuscorrectie gehad en afgelopen weekend op een feestje een aardige hoeveelheid speed tot me genomen en daarbij ook flink gedronken en gerookt. Ik heb de speed gemixt in mijn drankje, dus niet gesnoven. Ik merk dat sindsdien vooral mijn neusrug niet meer zo recht is al hiervoor. Kan het in theorie zo zijn dat dit effect heeft op mijn neus? Ik snap dat ik hiermee een groot risico heb genomen en maak me zorgen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters