Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, ik heb post-commotioneel syndroom en hersenletsel na een auto ongeluk. Als ik xtc gebruik reageer ik heftig op een hoeveelheid waarvan ik niks van zou moeten voelen als je het aantal milligram per kg lichaamsgewicht aanhoudt. Ik heb verschillende soorten geprobeerd en bij allemaal ga ik heel hard (hallucineren, stuiptrekkingen in het gezicht etcetera). Kan het een verband hebben? Wat zijn de gevolgen bij het gebruiken van xtc met de bovengenoemde diagnoses?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Sorry voor het late antwoord! Soms blijft een vraag in een filter plakken.

Ja het kan een verband hebben. Vaak blijft er kortere of langere tijd na een ongeluk een toestand van overpikkelbaarheid bestaan. Dan kunnen drugs dus harder aankomen. Heb je erna ook last van het gebruik gehad? Zoals een langere kater? Het is belangrijk om dit te weten. Als je gebruikt moet je lager doseren. Nog beter is om nog langer rust te pakken voordat je weer gebruikt.

Om goed te kunnen doseren is het erg belangrijk om je pillen te laten testen. Dan weet je precies hoeveel er in je pil zit. Wat de dealer zegt over de pil of wat er in de pil staat is nooit betrouwbaar. Ook niet als je de dealer goed kent. Check verdere tips over xtc op onze pagina: tips bij xtc.

Succes en vriendelijke groet,

Gerard A

Drugsarts 

11 mei 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG