Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi Kan ik Doxycycline dispers 100mg combineren met bijv XTC of Miauw? Ik heb net een festival geplant in dezelfde week als mijn kuur.. Liefs, [naam verwijderd]

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Lees allereerst onze pagina over het gebruik van xtc en antibiotica goed door. Je moet dus niet ziek zijn en geen last van bijwerkingen hebben van de medicatie als je drugs gaat gebruiken, want dit beïnvloedt de trip sowieso nadelig.

Als dat in orde is kijk je naar de wisselwerkingen tussen de middelen. Van 4-MMC en Doxycycline weten we niet of geen wisselwerkingen zijn omdat er nauwelijks informatie beschikbaar is wegens het gebrek aan onderzoek. Daarmee ben je je eigen proefkonijn. Wil je geen risico's lopen gebruik je niet.

Het antibioticum kan soms bijwerkingen geven van bijv. een droge mond,  misselijkheid. Zie voor alle bijwerkingen de bijsluiter. Dat kunnen drugs ook wel eens geven. Deze bijwerkingen wil je dus vooraf uitsluiten om de kans op een bad trip zo klein mogelijk te houden. Als je daar last van hebt, kun je beter niets gebruiken. De set moet goed zijn om te gebruiken, om de trip zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mvg,

Ronald

22 september 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG