Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

als ik 1 keer onder xtc een paniekaanval kreeg en dacht dad ik dood ging gaan kan dat de volgende keer ook gebeuren als ik nu een lange tijd stop om daar voor zat ik ver al 6 maanden weekelijks aan de xtc of pure md ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 2cbisoké

Beste vraagsteller,

Het zou kunnen gebeuren, maar het ligt heel erg aan de dosering, set en setting. Neem jij een lage dosering in een hele fijne omgeving met mensen waarbij je je helemaal op je gemak en comfortabel bij voelt, dan is de kans op een paniekaanval veel kleiner. Hoge doseringen in drukke omgevingen met onbekende mensen om je heen, kunnen triggers zijn voor mensen die hier gevoelig voor zijn.

6 maanden wekelijks aan de XTC of pure MDMA is ontzettend vaak. Er is een grote kans dat die paniekaanval veroorzaakt is door te lang intensief gebruik. Eigenlijk hebben je lichaam en brein zo'n 2 a 3 maanden nodig om te herstellen van 1 nacht XTC of MDMA. En dat is bij een dosering van 1 tot 1,5 mg per kg lichaamsgewicht, wat je maximale dosering is als je de risico's zo veel mogelijk wilt beperken. Je bent ook nog redelijk jong (16), verstandig is, sowieso als je een nare ervaring hebt gehad, om de middelen voorlopig even lekker te laten.

Met vriendelijke groet,

Mick J.

04 maart 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG