Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik heb last van depersonalisatie en derealisatie als gevolg van een serie bad trips een jaar geleden. Dit ook met het flatline effect qua libido. Medicatie doet weinig alsook gesprekken met de psych. Het is toch zo dat wanneer je de angst wegneemt het probleem geheel verdwijnt? Ik heb ook alle HPPD klachten. Het gaat hier om een overprikkeling in de amygdala ons angstcentrum met gevolg dat de fight-flight respons zowaar bevroren is. Hoe kan dit nu omkeren en krijg ik dan ook weer een normaal libido? Fijne avond.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 21/2/18

Beste vraagsteller,

De serie bad trips waren een heftige traumatische ervaring. Daarom schakelt je lichaam defensiemechanismen in tegen overweldigende emoties: depersonalisatie, derealisatie en emotionele afvlakking. Ook flatline qua libido past in dat plaatje.

Deze klachten gaan vroeg of laat altijd voorbij! Sommigen hebben er meer aandacht voor nodig dan een ander. Inderdaad het beperken van de angst(gedachten) is een belangrijke actie. Je hebt ook al medicatie en je loopt bij een psycholoog / psychiater.

Neem contact op met ons om eens te kijken of wij samen (of samen met je behandeld arts) een plan kunnen maken om te werken aan jouw klachten. Het makkelijkst is als je even belt met het secretariaat van Brijder Jeugd en een gratis telefonisch consult in laat plannen met onze arts Gerard Alderliefste van het Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs. Dit kan via 088-3582940.

Mvg,

Ronald 

21 februari 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG