Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Afgelopen vrijdag met koningsdag op supersized kingsday, hebben een maat van mij en ik 4-FA volgens hem was het 180mg en we hebben er allebei 2 genomen, ik heb verder niet zo veel last er meer van, alleen nog het gevoel dat mijn wangen hangen, volgens collega's die dit vaker hebben gedaan zeggen dat het tot komt door de kaken, maar hoelang ga ik hier last van krijgen of moet ik hiermee naar de dokter?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 19031996

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. 

Een dosis van 150 tot 200 mg wordt al tot sterke dosis gerekend. Twee keer 180 mg is dus behoorlijk. Door bij te nemen neemt de intensiteit van de trip vaak niet tot nauwelijks toe. De lengte, risico's en bijwerkingen vaak wel. 

Het kaakschuiven is een van die bijwerkingen. Mogelijk heb je nu nog last van de bijwerkingen van teveel spierspanning. Hierdoor is het gevoel in de kaken en/of wangen anders geworden. Dat moet in een aantal dagen minder worden en over gaan. Zo niet, of vertrouw je het niet, ga dan toch even bij je huisarts langs. Vermeld dan dat je 4-fa hebt gebruikt. 

Als je zeker wilt weten wat er in je pillen/capsules zit. Ga dan eens langs bij de testservice. Daar kan je precies zien wat er in zit. 

Met vriendelijke groet, 

Sjoerd

01 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG