Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Ik heb de laatste twee keer problemen gehad met de truffels. Ik moest binnen een kwartier overgeven. Ze waren luchtdicht afgesloten,in de koelkast. Alleen twee weken over de datum. Komt het daar door,of dat ik medicijnen neem voor mijn herseninfarct. Doch de eerste paar keer had ik er geen last van. Ik had drie uur niets gegeten en geen alcohol gehad. Zou 2 cb beter kunnen zijn. Of zoals ik ooit in Bali ze at als omelet. Mijn laatste vraag,kan ik tijdens het gebruik van XTC ook wat wijndrinker,of wordt het effect sterker. Ik krijg later geen erectie noch een ejaculatie Toch vind ik het mijn favoriete drug. Is het goed wanneer we iedere 2 weken een half pilletje nemen of beter een keer in de zes voor een trip van twaalf uur anderhalf? Bedankt voor jullie advies! Groeten,

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 2910

Beste vraagsteller,

Het is handig om de naam van de medicijnen voor het infarct te vermelden. Dan kunnen wij kijken naar specifieke bijwerkingen. Mail dus aub gerust nòg een keer.

Misselijkheid kan voorkomen bij truffels in het algemeen. Over de houdbaarheid kan ik niet veel zeggen, maar het is ook goed mogelijk dat ze door het verstrijken van de houdbaarheidsdatum de misselijkheid hebben veroorzaakt.  Het is immers een vers product met een THT datum.

Alcohol wordt afgeraden naast XTC. De effecten worden onvoorspelbaarder en de katers kunnen verergeren. Seksuele stoornissen kunnen altijd voorkomen bij XTC gebruik. Die prijs betaalt u inderdaad. 

Iedere twee weken XTC is te vaak. Het lichaam krijgt onvoldoende de tijd om te herstellen. Wacht gewoon twee maanden. Een trip van twaalf uur is ook heel lang en die hoge dosering heeft ook meer risico's dan gewoon 1 à 1,5 mg per kg lichaamsgewicht. Dus beide keuzes zijn niet optimaal. Laat de pillen testen om te weten hoe sterk ze zijn.

Vraag van mij: is de oorzaak van het herseninfarct vastgesteld? Heeft u de specialisten verteld van uw drugsgebruik?

Met vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts 

12 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG